Arkivfoto.

Arkivfoto.

Døgnrapporten: Spiritus i blodet efter Speedway

Tyveri fra varebil, Jægerspris Klokken 07.12 blev det anmeldt, at der fra en varebil parkeret på Hjortevej i nattens løb var blevet stjålet specialværktøj, efter ruden i førersiden var blevet knust.

Tyveri fra båd, Frederikssund Klokken 11.48 blev det anmeldt, at der mellem mandag klokken 18.00 og tirsdag klokken 11.00 var blevet stjålet en påhængsmotor af fabrikatet Honda fra en båd liggende ved Sydkajen.

Faldt i skoven og ringede om hjælp, Frederikssund Klokken 16.56 onsdag ringede en 81-årig kvinde fra Frederikssund og fortalte, at hun var faldet, da hun gik en tur i skoven.

Hun kunne ikke præcis forklare, hvor hun befandt sig, men kunne angive et område, og efter nogen tids søgen blev kvinden fundet, og en ambulance blev for en sikkerheds skyld tilkaldt for at tilse hende.

Spiritus i blodet efter Speedway, Slangerup Ved en målrettet indsats i forbindelse med afholdelsen af DM i speedway på speedwaybanen ved Hørup Skovvej blev tre personer anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Det drejede sig om en 61-årig mand fra Frederikssund og en 56-årig mand fra Frederikssund, som henholdsvis klokken 20.35 og 20.41 blev sigtet for at have kørt knallert med promiller over det tilladte. Ligeledes blev en 26-årig mand fra Frederiksværk klokken 22.20 sigtet for at have kørt bil med en promille over det tilladte.

Der ventes nu svar på blodprøver fra de tre for at få fastlagt de præcise promiller.

Mistænkeligt forhold, Frederikssund En 47-årig beboer fra området anmeldte klokken 02.02 natten til torsdag, at han netop havde observeret to unge mænd i sort tøj med hætter, som cyklede frem og tilbage på Ørnestens Vænge og udviste mistænkelig adfærd ved at kigge ind ad indkørslerne på vejen.

En patrulje kørte til stedet, men de to unge mænd befandt sig ikke længere i området.

Publiceret 19 September 2019 14:49