Døgnrapporten: Opdagede fremmed mand i bilen

Frederikssund Klokken 07.49 indløb der anmeldelse om, at en 49-årig mand aftenen før omkring klokken 23.30 havde kigget ud af sit vindue på Ellehammervej og opdagede, at der befandt sig en fremmed mand i hans bil.

Den 49-årige løb derfor ud til bilen, hvor den fremmede mand var ved at starte den. Da den 49-årige konfronterede ham, flygtede han fra stedet.

Manden beskrives som: 16-18 år, ca. 170 cm, spinkel af bygning. Iført mørk hættetrøje. Medbragte en lille hammer.

Kørsel uden førerret, Frederikssund Klokken 16.52 ville en motorcykelbetjent standse en motorcykel på Frederikssundsvej, hvorpå der sad en fører og en passager. De to stak dog af, da føreren havde standset motorcyklen, og en hundepatrulje blev derfor tilkaldt for at lede efter de to.

Efter en gåtur på cirka 1500 meter blev de to personer fundet, og de lod sig anholde uden dramatik.

De to personer var to mænd på 21 og 23 år fra henholdsvis Køge-egnen og Ishøj, og føreren viste sig ikke at have erhvervet sig retten til at køre motorcykel.

Mændene blev løsladt igen klokken 18.17.

Spiritustkørsel, Jægerspris Klokken 20.27 blev en 54-årig mandlig bilist fra Jægerspris standset og kontrolleret på Færgelundsvej. Her fik han alkometeret til at slå ud, hvorfor han blev taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille. I bilen befandt sig foruden føreren også tre mindreårige passagerer.

Publiceret 29 August 2019 13:36