Arkivfoto.

Arkivfoto.

Døgnrapporten: Narkokørsel og mistænkeligt forhold

Frederikssund På Byhøjen forsøgte en ung mand klokken 18.30 at klippe låsen op til et skur. Ejeren så dog dette og løb ud til ham, hvor den unge mand forklarede, at han var ved at afprøve sit værktøj. Herefter forsvandt han fra stedet. En patrulje kørte til området, men den unge mand var ikke at finde.

Han beskrives som: dansk af udseende, 13-14 år, 165-168 cm, almindleig af bygning, hvid i huden og med kort lyst hår. Iført grå hættetrøje, skorts og blå klipklapper. Talte dansk. Medbragte en vogn med reklamer og en tang.

Slangerup Klokken 21.46 onsdag aften anmeldte en mand fra lokalområdet, at han stod ved en personbil, der holdt på tværs af Slagslundevej. Bag rattet sad en fører og talte usammenhængende, og en patrulje blev derfor sendt til stedet.

Patruljen mistænkte manden bag rattet, en 33-årig mand fra Frederiksberg, for at være påvirket af euforiserende stoffer, og bilisten blev derfor taget med til en kontrollerende blodprøve.

Frederikssund Klokken 02.34 natten til torsdag blev det anmeldt fra en bolig på Gyvelvej, at to unge mænd lyste med lygter ind ad naboens vinduer. De løb formentlig fra stedet, da anmelderen åbnede sin havedør.

En patrulje blev sendt til området, men den efterfølgende rundering resulterede ikke i, at de to unge mænd blev fundet.

Publiceret 04 July 2019 11:02