Snart er der sjove aktiviteter påFrederikssund Bibliotekerne ivinterferien.
Snart er der sjove aktiviteter påFrederikssund Bibliotekerne ivinterferien.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vinterferie for hele familien på Frederikssund Bibliotekerne

Lav et badge til skoletasken eller snit en sjov træfigur

Vinterferien nærmer sig, og hele ugen kan man på Frederikssund Bibliotekerne hygge sig med sjove aktiviteter for hele familien.

Du kan for eksempel droppe ind i bibliotekets badge-værksted i Frederikssund og Jægerspris, når vi laver flotte og kreative badges til jakken eller skoletasken. Det foregår tirsdag d. 13. februar på Frederikssund Bibliotek og onsdag d. 14. februar på Jægerpris Bibliotek - begge dage kl. 10-12.

På bibliotekerne i Slangerup og Skibby kan børn og deres voksne lære, hvordan man snitter sjove træfigurer, når vi får besøg af Frank Egholm, som er forfatter til en lang række bøger om snitteri. Det foregår fredag d. 16. februar kl. 10-12 på Slangerup Bibliotek og samme dag kl. 14-16 på Skibby Bibliotek. Børn fra 6 år og opefter kan deltage, og forældre må gerne deltage med medansvar for sikkerheden.

Hele ugen kan man desuden klippe og klistre de sødeste dyr af hjerter på alle fire biblioteker. Biblioteket sørger for alle materialer til ovenstående aktiviteter, og det er gratis at deltage. Husk tilmelding til snitteværkstedet, da der er et begrænset antal pladser.

JM

Publiceret: 06. Februar 2018 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

Lokalavisen Frederikssund
Seneste
Lokalavisen Frederikssund
Mest læste
Lokalavisen Frederikssund
112