Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vagtskifte i Folkeuniversitetet

Frederikssund Den 13. marts holdt Folkeuniversitetet i Frederikssund sit ordinære repræsentantskabsmøde.

I forbindelse med den efterfølgende valghandling udtrådte komitemedlem Lasse Knudsen efter eget ønske af komiteen efter mange års medlemskab. KFlemming Bülow Rasmussen, Frederikssund, og Jørgen Bau Hansen blev nyvalgt til komiteen.

Efter repræsentantskabsmødet konstituerede komiteen sig med Verner Bylov Larsen som formand, Brita Pilegaard som næstformand, Knud Andersen som kasserer og Sussie Staun Pallesen som sekretær. De øvrige komitemedlemmer er Knud-Erik Fredfeldt, Jørgen Bau Hansen, Eva Mejnert, Flemming Bülow Rasmussen og Rigmor Sveistrup.

Folkeuniversitetets opgave er at formidle forskningsresultater og fremme demokratiforståelse og aktivt medborgerskab. Det sker overvejende ved foredrag, der holdes af foredragsholdere med universitetsbaggrund og som har en god formidlingsevne. Folkeuniversitetet er for alle interesserede uanset alder, uddannelse og baggrund.

De fleste arrangementer gennemføres i Kulturhuset Elværket i Frederikssund, men Rejsestalden i Jægerspris og Riddersalen på Selsø benyttes også - og senest har Sankt Mikaels Kirke i Slangerup lagt hus til.

Publiceret: 14. Marts 2018 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund