Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

UPDATE om Heimdalsvej: Tre mænd er varetægtsfængslet - politiet vil høre fra ofre

Tre unge mænd er varetægtsfængslet for uro og grov kriminalitet på Heimdalsvej. Politiet ønsker at tale med flere unge, der har været udsat kriminaliteten

Frihedsberøvelse, trusler, vold og afpresning. Sådan lyder sigtelsen mod tre unge

mænd, der er blevet varetægtsfængslet.

Den første mand på 21 år kommer fra Frederiksund området, og han blev anholdt onsdag og fængslet torsdag i 14 dage. Fredag morgen klokken 08.45 blev yderligere to mænd på 21 og 25 år anholdt, og de blev senere fredag varetægtsfængslet også i 14 dage. De to mænd er også fra Frederikssunds området, og de er blevet sigtet for de samme ulovligheder, som den første mand, fortæller Michael Gaml, der er politikommissær ved Nordsjællands Politi i Frederikssund.

“Med anholdelsen af de her tre mænd, mener vi, at vi har fået fat i nogle af de toneangivende i det kriminelle miljø omkring Heimdalsvej og i Frederikssund. Vi mener, at vi har fået fat i den rigtige gruppe af kriminelle, og vi kan ikke udelukke, at der kommer flere anholdelser de kommende dage,” siger Michael Gaml og fortsætter:

“Med disse anholdelser håber vi på, at vi kan genoprette roen i området omkring Heimdalsvej. Vi vil fortsætte med at patruljere i området, og vi vil fortsætte vores samarbejde med kommunen og boligselskaberne i kvarteret.”

Terrorisering af unge

Politiet i Frederikssund har brugt mange ressourcer på efterforskningen, som omhandler det seneste år. Her har man dannet sig et godt billede af terrorisering af de unge fra området. De kriminelle har for eksempel truet unge til at forstå, at de skylder penge. På den måde har de fået påført sig en gæld på måske 10.000 eller 20.000 eller 40.000 kroner. De unge har så for eksempel optaget kviklån, for at kunne betale “gælden” til de kriminelle.

Tale med flere ofrer

Politiet efterlyser nu flere personer, der har været udsat for disse kriminelle gerninger.

“Vi ved, at der er flere unge forurettede, der går rundt i området. Dem vil vi meget gerne tale med, så vi kan danne os et endnu bedre billede af omfanget af kriminaliteten,” slutter Michael Gaml.

Hvis der er unge, der vil komme med en anmeldelse i denne sag, skal man ringe på 114.

Publiceret: 16. Juni 2017 10:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere