Tobias Mortensen er ejendomsmæglerelev hos HUSMadsen i Skibby. Der var derfor ikke langt til den lokale idrætshal, hvor han stillede op til et billede til ære for fotografen. Tobias’ fodboldfitness vil foregå i Frederikssund. Foto: BM
Tobias Mortensen er ejendomsmæglerelev hos HUSMadsen i Skibby. Der var derfor ikke langt til den lokale idrætshal, hvor han stillede op til et billede til ære for fotografen. Tobias’ fodboldfitness vil foregå i Frederikssund. Foto: BM
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tobias klar med Fodbold Fitness for unge

Fodbold Fitness findes allerede i Frederikssund, men som noget nyt kan unge også melde sig til. Bag holdet står bare 19-årige Tobias

Af Birgitte Masson

Du behøver ikke at være et geni med en bold. Ej heller ambitiøs eller i god form. For glæde og leg med bolden krydret med socialt samvær er nogle af grundelementerne, når Tobias Mortensen fra Jægerspris om kort tid starter Fodbold Fitness for mænd i alderen 15 til 45 år.

Den bare 19-årige ejendomsmæglerelev har allerede mødt stor opbakning til projektet, særligt fra unge som ikke har lyst til at dyrket holdfodbold, men gerne vil spille for sjov. Det kender Tobias alt til.

“Jeg har aldrig haft den store interesse i at spille traditionel fodbold på hold. Jeg kan bedst lide, når det er for sjov. Så når jeg spiller fodbold, er det i fritiden sammen med vennerne,” fortæller Tobias.

“Flere har vist interesse for den lukkede Facebookgruppe - Fodboldfitness ORI-Mænd, som jeg har oprettet. Måske fordi der ikke findes noget tilsvarende for unge mænd i Frederikssund. Jeg tror, det her rammer en bred målgruppe, i og med det kombinerer fitness med boldspil,” fortæller Tobias.

Det var oprindeligt en tidligere kærestes forældre, som begge arbejdede i DBU, der inspirerede Tobias til at starte Fodbold Fitness i Frederikssund. Der eksisterer allerede flere Fodbold Fitness-hold for voksne, så dette skulle være et hold, hvor der også var plads til unge.

“Jeg har fået opbakning til holdet i ORI. De synes det er et fedt initiativ. I starten er det meningen, at vi skal spille på kunstgræsbanerne i FIK, men når vi kommer længere hen på foråret, rykker vi til ORIs udendørsanlæg,” siger Tobias.

Fodbold Fitness udspringer af et samarbejde mellem DGI Fodbold og DBU under “Bevæg dig for livet - Fodbold”.

Publiceret: 16. Januar 2018 12:07

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund