Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tilkøb af ledsagelse, en stor tak og en glædelig fortsættelse

Jesper Wittenburg (S)

formand for sundhedsudvalget

På tirsdagens møde i sundhedsudvalget blev det besluttet af et enigt udvalg, at fra nytår kan borgere i vore botilbud med særlige behov tilkøbe socialpædagogisk ledsagelse under ferie - altså ud over den ledsagelse som kommunen i dag betaler for (op til syv dage).

Det glæder mig meget, at vi med denne beslutning giver borgere med særlige behov mulighed for fremover at holde ferie med ledsagelse udover de nævnte syv dage, hvilket må siges at være en stor forbedring. Et forslag om udvidelse af kommunens nuværende ordning fra syv dage med ledsagelse til otte dage vil blive undersøgt nærmere i løbet af 2018.

Tirsdagens møde var samtidig mit sidste som formand for sundhedsudvalget med ansvar for sundhed, handicap og psykiatri. Det har været fire spændende og lærerige år, der har udvidet min horisont og åbnet en ny verden for mig. Jeg har mødt så mange søde, glade og dejlige mennesker, at det har været en nem beslutning at vælge at fortsætte arbejdet i de kommende social- og sundhedsudvalg - noget vores konstituering heldigvis har givet mig mulighed for.

Jeg vil gerne takke mine samarbejdspartnere, kommunens personale og ikke mindst de mange borgere med særlige behov og deres pårørende.

Det har været et godt og positivt samarbejde, som jeg glæder mig til at fortsætte i det nye byråd.

Publiceret: 20. December 2017 09:41

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt