Thyra Frank gav sig god tid til både at snakke med LA’s spidskandidat Marianne Porsborg og alle andre fremmødte på Sillebroen.
Thyra Frank gav sig god tid til både at snakke med LA’s spidskandidat Marianne Porsborg og alle andre fremmødte på Sillebroen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Thyra Frank besøgte valgbutikken

De fremmødte stillede masser af spørgsmål til ministeren

Af Jakob Markert

Clementiner, småkager, kaffe og danskvand var fredag eftermiddag stillet frem i Liberal Alliances bod i valgbutikken på Sillebroen.

Udbuddet af mad og drikkevare var da også meget passende til anledningen, da ældreminister Thyra Frank (LA) lagde vejen forbi Frederikssund. Det er ikke hver dag, at en minister kommer forbi, så det var en håndfuld spørgelystne mennesker, der havde samlet sig i butikken og tålmodigt ventede på den lettere forsinkede minister.

“Jeg kan godt lide, at I har indrettet en valgbutik her i Frederikssund. Så kan man mødes og få en snak partierne i mellem,” sagde Thyra Frank efter at have kigget rundt i lokalet og givet hånd til alle de fremmødte, der blandt andet talte borgmester John Schmidt Andersen (V), Liberal Alliances lokale spidskandidat Marianne Porsborg og en repræsentant fra ældrerådet.

“Det er dejligt at få hilst på de lokale kandidater, og også at ældrerådet er repræsenteret. De er en meget vigtig organisation,” sagde Thyra Frank.

Selvom stemningen var god i valgbutikken, så var der også plads til et par kritiske spørgsmål. Et par af de fremmødte havde blandt andet spørgsmål angående udviklingshæmmede, og her måtte ministeren ud i en større forklaring, før spørgerne blev tilfredse.

Efterfølgende fortsatte arrangementet roligt med ris og ros, håndtryk, mad og drikke, inden ministeren igen blev nødt til at komme videre i sin travle hverdag.

Publiceret: 13. November 2017 09:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

Valget netop nu