Når Bellevue Teatret på lørdag opfører Folk og Røvere i Kardemommeby, vil teatertruppen fra JAS også være til stede. Pressefoto Bellevue Teatret
Når Bellevue Teatret på lørdag opfører Folk og Røvere i Kardemommeby, vil teatertruppen fra JAS også være til stede. Pressefoto Bellevue Teatret
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Teatertruppen i JAS indtager Bellevue

Direktøren på Bellevue inviterer JAS i teatret

Af Birgitte Masson

Først var der strid om rettighederne til opførelsen af Folk og Røvere i Kardemommeby, fordi det både på Bellevue Teatret og i JAS er en gammel juletradition, at spille netop det stykke i december måned. Tidligere i år afviste Bellevue, der sidder på rettighederne, at JAS måtte fremføre stykket i samme tidsperiode, som de selv ville.

Men stridsøksen blev til alt held begravet, og Bellevue Teatrets nye direktør Pia Jette Hansen tog turen til JAS for at ryge en fredspibe, af lakrids. Samtidig gav hun grønt lys til, at JAS gerne må spille det traditionsrige teaterstykke.

Klædt ud som Folk og Røvere

Men nu rækker teaterdirektør Pia Jette Hansen hånden yderligere frem, det fortæller formand for JAS Per Gottlieb:

“Bellevue Teatret har inviteret vores teatertrup ind på Bellevue på lørdag, for at se dem spille Folk og Røvere i Kardemommeby. Vi bliver hentet i bus, og skal være klædt ud som skuespillerne i Folk og Røvere,” siger Gottlieb og tilføjer med smil i stemmen:

“Jeg skal være en af røverne.”

Men ikke nok med det, for Teatertruppen fra JAS skal ikke bare overvære stykket, der vil i følge Gottlieb også blive arrangeret en form for happening mellem skuespillerne fra de to teatre.

“Det synes jeg simpelthen er så godt et initiativ. Det viser, at der er vægt bag, når Pia Jette Hansens siger, at det er vigtig at have bredden med og at pleje samarbejdet teaterfolk imellem.”

Publiceret: 16. November 2017 10:46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Frederikssund
Seneste
Lokalavisen Frederikssund
Mest læste
Lokalavisen Frederikssund
112