Selsঠslot
Selsঠslot
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Taffelmusik på Selsø Slot

Næste koncert på Herregårdsmuseet Selsø Slot bliver med taffelmusik af Telemann. Det sker tirsdag 20. juni kl. 19.30 hvor Trinitatis Kirkes Barokensemble spiller.

Programmet denne aften byder på taffelmusik af en af barokkens store komponister, Georg Philipp Telemann, da det i år er 250 år, siden han døde. Telemann havde et meget stort musikalt talent og modtog ikke egentlig musikundervisning i sin opvækst. Han var en særdeles produktiv komponist, og hans musik er blandt andet kendt for at være i den såkaldte galante stil – en genre indenfor barokmusikken, som har hovedvægten på det melodiske. Publikum til denne koncert vil altså med Telemanns taffelmusik fremført af Trinitatis Kirkes Barokensemble opleve smuk og typisk barokmusik og en ægte barokstemning i Selsøs rum – sådan som det kunne have lydt i husets storhedstid i 1730'erne.

Koncerten foregår i Selsøs smukke baroksal fra 1734 og i pausen kan forfriskninger nydes på gårdspladsen eller ved ildstedet i kælderkøkkenet.

Billetter til koncerten og øvrige arrangementer på Selsø kan købes på billetto.dk. Der er begrænset antal billetter til arrangementerne, så hvis man vil sikre sig en billet, anbefales det at købe i forsalg.

Informationer om alle arrangementer i sæsonen 2017 på Selsø findes på selsoe.dk

Publiceret: 13. Juni 2017 08:46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere