Foto: Frederikssund Tennisklub
Foto: Frederikssund Tennisklub
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stort skulderklap til juniorafdeling

Begejstringen er stor hos Frederikssund Tennisklubs juniorer, som netop har modtaget en check på 10.000 kroner

Frederikssund Juniorafdelingen i Frederikssund Tennisklub er blevet tilgodeset med 10.000 kr. fra Frederikssund Festival.

“Vi er utrolig glade for det store bidrag, som vi har modtaget. Det er en uventet indtægt, som vi helt sikkert godt kan bruge. Når Frederikssund Festival lige netop har valgt os, synes jeg, at det et eller andet sted er velfortjent, fordi Juniorafdelingen på to år er vokset markant,” siger ungdomsformand i FTKs juniorafdeling Steen Birkedal. Han glæder sig over de nye vinde der blæser over klubbens juniorer og fortsætter:

“Alle spillere og forældre støtter op om arrangementer og træning, hvilket har givet nyt liv i klubben. Bl.a. var vi 30 juniorspillere til et træningspas for et par uger siden, det har man ikke set i mange år på vores anlæg på Kalvøen. Vi trængte til et skulderklap, og det har Frederikssund Festival givet os, og jeg kan ikke sige, hvor glad jeg er for det,” siger Birkedal.

På spørgsmålet om hvad pengene skal bruges til svarer han:

“Vi har længe ønsket os et musikanlæg, som kan bringe os mere socialt sammen udenfor banen, når vi har sommercamps, midnight-tennis eller andre arrangementer. Derudover trænger klubben til en ny boldmaskine, så vi kan udvikle os fysisk og derved blive endnu bedre til at spille verdens bedste spil. Det har nu mulighed for takket være Frederikssund Festival.”

Publiceret: 10. Oktober 2017 13:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt