Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stand Up på cafe

Frederikssund Der er mulighed for at få et godt grin - i hvert fald hvis man kan lide Stand Up.

Det er Frederikssund Ungeråd og ungeCafeen Kosmos, der byder velkommen til gratis Stand Up med komikeren Jakob Thrane torsdag den 12. januar klokken 18:00.

“Jakob Thrane er ikke kun kendt for sit høje hår, men også som en af landets up-and-coming komikere. Den unge stand-up’er er især populær hos publikum mellem syv og 30 år, og har en del erfaring med at optræde for både efterskoler og gymnasier. Med sin energi og selvironi fanger han lynhurtigt de unge i et genkendeligt sprog og med situationer, de selv kender fra deres hverdag. Jakob har dog stadig en indlevelse, substans og et udtryk, der ligeledes kan underholde andre aldersgrupper. I Jakob Thrane sikres en dygtig komiker, der udstråler kæmpe overskud på scenen og ikke er bange for at tage og føle på stemningen og improvisere," skriver Frederiksund Ungeråd i en pressemeddelelse.

Udover masser af grin afholder Frederikssund Ungeråd også stormøde, der er rådets pendant til generalforsamling. Der vil blive fortalt om rådets arbejde, og der er også valg af nye medlemmer til rådet.

Særdeles levende ungeråd

Meningen med Ungerådet er at sparke liv i et ungemiljø i kommunen, og det er at give byens unge borgere mulighed for at tage del i kommunen og skabe deres eget. I Danmark findes mange særdeles levende ungeråd, der alle kæmper for unges muligheder og ideer, skriver Frederikssund Ungerådet i deres pressemeddelelse.
Publiceret: 10. Januar 2017 10:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt