Speedway: Holdkaptajnen fortsætter i 2020

speedway Efter den sidste tids optur for holdet, og ikke mindst kaptajn Mikkel Michelsens på den helt store scene, er der nu endnu mere godt nyt fra Slangerup Speedwayklub.

25-årige Mikkel Michelsen forlænger sin aftale med Slangerup, og dermed runder han sin tiende sæson på ligaholdet, samt sit tyvende år som medlem og aktiv i klubben.

Holdlederteamet udtaler:

”Mikkel er og bliver Slangerup-mand helt ind i hjertet. Man kan altid forvente 110 procent indsats, og derudover bidrager han med utroligt meget til holdet, i hans rolle som kaptajn”.

På trods af sine unge alder, har han samlet en masse værdifuld erfaring med sig på vejen, hvilket de unge, men også mere erfarne kan benytte og læne sig op ad. “

Han bygger mere og mere på, og har i denne sæson virkelig slået sit navn fast, med fine præstationer uge efter uge i verdens bedste ligaer, samt på den store scene med flotte Sec og SGP resultater.

Hans videre rejse arbejde frem mod målet om at blive Verdens bedste speedway kører, bliver yderst spændende at følge.

“Vi er utroligt glade og stolte over at kunne fortsætte det arbejde vi startede sidste år, og i og med Mikkel er stammen vi vil bygge vores unge talentfulde trup op omkring, har vi nu mulighed for at kører videre med det projekt, og forhåbentlig hente en masse medaljer af den sjove slags med hjem til Slangerup.” pressemeddelelse

Publiceret 31 August 2019 00:00

DEBAT: Træer skal redde klimaet – i Frederikssund fælder man dem!

DEBAT Klimaudfordringen er en af vor tids største problemstillinger, og mere skov på jordkloden vil i fremtiden spille en væsentlig rolle for reduceringen af CO2.

2015, 2016, 2017 og 2018 er som de varmeste år målt nogensinde en direkte konsekvens af klimaforandringerne og kræver handling. CO2-udledningen må reduceres og CO2 trækkes ud af luften ved bevaring og nyplantning af skov, da skove er det mest effektive middel til at opsuge drivhusgasser.

FN anbefaler, at der plantes mere skov i verden for at opsamle CO2, så skov spiller en nøglerolle, hvis globale klimamål skal nås.

Herhjemme kulminerer kampagnen ”Plant et træ” med et tv-show lørdag d. 14/9 2019, hvor målet er at plante 1 million træer i Danmark.Danmark er et af de lande i Europa, som har relativt mindst skov. Med kun 14% er det af særligt stor vigtighed, at eksisterende skov i Danmark bevares, og ny skov etableres. Det forekommer derfor paradoksalt, at Frederikssund Kommune tillader fældning af skoven ved Thorstedlund for at give plads til højhusbyggeri, mens resten af Danmark og andre lande går i modsat retning.

I årevis har man i Frederikssund fældet træer med hård hånd, så der i dag er væsentlig mindre skovvækst tilbage end tidligere, uagtet at netop natur er trækplaster for tilflyttere, som man angler så meget efter.

Det er ingen kunst at ødelægge naturen og opføre betonmastodonter pga. kortsigtede økonomiske hensyn.

Det er derimod en kunst at bevare naturen for eftertiden, så jeg skal bede Byrådet se med alvor på fældning af skoven ved Thorstedlund og understrege, at den er uigenkaldelig! Et gabende grimt ar i fjordskråningen fyldt ud af betonbyggeri vil for evigt stå som en skamstøtte over beslutningstagerne i kommunen.

Lad såvel skov som dyreliv på Thorstedlund leve!