Der var én, der var to, der var..... mange omstarter, inden Slangerups kørere til sidst kunne juble over sejren

Der var én, der var to, der var..... mange omstarter, inden Slangerups kørere til sidst kunne juble over sejren Foto: Henrik Gregersen

Uafgjort vendt til sejr

Første løb på hjemmebane gav fuldt udbytte

Da Slangerups speedwaykørere gæstede Grindsted udløst det en noget skuffende uafgjort match.

Men på hjemmebanen i Slangerup kunne flere end 1200 tilskuere sammen med kørerne onsdag aften glæde sig over, at årets første sejr blev kørt hjem - efter talrige omstarter.

Allerede fra start lagde Slangerup afstand gæsterne. Men ved stillingen 24-18 til hjemmeholdet vendte billedet, og gæsterne fra Grindsted fik udlignet til 30-30 - og kun en overhaling af hjemmeholdets Emil Pørtner i heat 10 sikrede, at hjemmeholdet ikke kom bagud.

I heat 11 og 12 vendte billedet dog igen med to 5-1-heatsejre, der reelt gjorde det umuligt for Grindsted at hente hjemmeholdets føring inden de sidste to heats.

Publiceret 17 May 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.