Glæde efter veloverstået DM i badminton

Alt kørte efter planen, da U-13-DM for hold blev afviklet i Frederikssund, Slangerup og Lynge

Der var ingen medaljer til lokale hold, da Frederikssund og Slangerup var blandt de tre byer, der i den forgangne weekend lagde hal-gulve til 1.400 badmintonkampe i U-13rækkerne

En syvendeplads til Slangerups CD-hold var således det lokale islæt i resultatoversigten..

Til gengæld forløb afviklingen af stævnet så glat, at man ifølge ungdomsformand Michael Sterh fra Slangerup Badmintonklub allerede nu så småt kan begynde at arbejde frem mod et tilsvarende arrangement:

"Det gik faktisk fantastisk. Vi er noget møre nu her, for det har krævet et stort arbejde, men vi kan glæde os over, at der er positive tilbagemeldinger over hele linien. Både fra de deltagende hold og fra forbundet, der har tilkendegivet, at vi godt kan sætte kryds i kalenderen nogenlunder samme tid næste år," fortæller Michael Stehr.

Efter at have afviklet U-13-DM to år i træk føler han, at afviklingen i de tre nordsjællandske byer måske godt kan bære et endnu større arrangement:

"Men ikke inden for samme år. Vi vil gerne have endnu mere hertil, men det vil være fantasitækning, hvis man tror, man både kan løfte opgaven med U-!3-DM og så et ekstra arrangement af samme størrelse. For det kræver virkelig meget arbejde og mange arme og ben undervejs at få det til at fungere," siger han til Lokalavisen.

Publiceret 15 April 2019 10:18