Cheerleaders vandt sølv

Det er ikke kun rå muskelkraft, hurtighed og touch-downs, der er på spil, når Frederikssund Oaks viser sig frem.

Også rytme og akrobatik er vigtige elementer.

For dét er nemlig nogle af hjørnestenene, når holdets cheerleaders er på. Og de er nogle af landets bedste.

Det blev bevist igen lørdag, hvor DM i Cheerleading blev afviklet i Odense.

Juniorholdet Blackbirds, som i Februar vandt kommunens idrætspris, sikrede sig således sølv, efter en fejlfri rutine, der fik masser af roser med på vejen..

Med i Odense var også klubbens begynderhold Nightingales, der kun har været igang siden august 2018, så det var derfor deres allerførste opvisning.

Holdet der består af 17 piger i alderen 8-11 år var noget spændte inden de, deres headcoach og de 4 hjælpetrænere skulle på gulvet.

Pigerne klarede det så utrolig flot og der var både stolte trænere og forældre efterfølgende til at lykønske pigerne med deres første opvisng ved DM.

De fik som alle andre opvisningshold en fin erindrings guldmedalje med hjem.

"En utrolig vellykket dag for Oaks Cheerleaders. Begge vores hold gjorde det så flot på gulvet, og det betyder utrolig meget for os, når vores udøvere nyder det og får succes med det de laver. Vi er meget taknemmelige for den massive opbakning samt støtte vi får fra både forældrene og resten af klubben" fortæller Cheerleaderansvarlig i Frederikssund Oaks Lena Skovgaard

Har man lyst til at se mere til pigerne, og blandt andet se et uddrag af deres DM rutine, så optræder de på Sillebroen fredag d. 5 April kl. 19.00. pressemeddelelse

Publiceret 26 March 2019 00:00