Sandra med de to guldmedaljer

Sandra med de to guldmedaljer Foto: Privat

2 X DM-Guld til Slangeruppige

Sandra Mia Jensen vinder dobbelt guld i Ju-Jutsu

kampsport For de bedste kæmpere i Danmark er DM i Ju-Jutsu årets nationale højdepunkt.

Her mødes kæmpere fra hele landet og kæmper om retten til at kunne kalde sig Danmarksmester i Ju-Jutsu, kampsporten der breder sig over selvforsvar, Karate, Judo og gulvkamp.

Sandra Mia Jensen fra Slangerup er den absolut bedste pige i U-15 i vægtklassen -57kg. Hun blev derfor flyttet to vægtklasser op til -70 kg for at finde modstandere til DM..

Det kom ikke som en overraskelse at Guldmedaljen tilfaldt hende i egen aldersklasse trods vægtforskellen. Sandra er blevet Danmarksmester i sin egen aldersklasse de foregående tre år og kan nu lægge den fjerde oveni. Flere gange mod tungere modstandere.

For at få mere lige kampe stillede Sandra også op i U-18 -57 kg. Også her blev hun rykket op til pigerne i -70 kg.

Trods stor alder- og vægtforskel vandt hun sine kampe pænt med stor styr på tingene. Det gjaldt dog ikke da hun mødte Julie Jensen fra Ribe i den moralske finale. Julie er Sandras kusine og Danmarksmester sidste år i denne række.

Sandra er bagud hele kampen og 20 sekunder før slut, fører Julie med 9-7. I et højt opskruet tempo giver begge kæmpere alt, hvad de har i sig og kampen ender 12-11 til Sandra.

Dermed er Sandra Mia Jensen den eneste, der - i de 5 år hun har stillet op - har vundet DM i to forskellige aldersklasser samme år.

Sandras talent er så stort, at hun blev inviteret til landsholdstræning sidste år, få måneder efter sin 13 års fødselsdag. Normalt bliver man inviteret, det år man fylder 15 eller senere, da man skal være stærk nok til at klare den hårde fysiske træning og de mange træningskampe, der er på Landsholdet.

pressemeddelelse

Publiceret 04 February 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.