Mikkel Markussen (tv.) måtte for første gang forlade bokseringen som taber.

Mikkel Markussen (tv.) måtte for første gang forlade bokseringen som taber. Foto: Privat

Frederikssund-talent løb ind i første nederlag

Mikkel Markussen taber sin første kamp til Atilla Jørgensen fra Køge

To boksere entrede ringen som ubesejrede, men kun én kunne forlade den igen med en uplettet sejrsliste.

Og dét blev desværre ikke Frederikssund-bokseren Mikkel Markussen men i stedet Atilla Jørgensen, da de to boksere i den forgangne weekend krydsede klinger og næver.

"Det var to stærke boksere i en meget flot kamp. Mikkel vinder første omgang, Atilla vinder 2. omgang - og han vinder også 3 omgang knebent," fortæller træner Henrik Poulsen fra AK Falken.

Begge boksere er meget hårdtslående, og Henrik Poulsen forventer, at de to boksere kommer til at møde hinanden igen til SM i marts.

"Så håber vi på revanche. Trods nederlaget er jeg meget stolt af Mikkels præstation. Han er inde i en rivende udvikling," fortæller Henrik Poulsen.

Mikkel Markussen bokser igen til AK Falkens eget mini-stævne på Heimdalsvej 8 16 februar, hvor klubben regner med at få seks boksere i ringen mod forskellige boksere.

Publiceret 29 January 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.