Der var sejre til begge boksere fra AK Falken i den forgangne weekend.

Der var sejre til begge boksere fra AK Falken i den forgangne weekend.

To boksere - to sejre

Der var gevinst for begge frederikssund-boksere, der i den forgangne weekend stillede op til stævne i Hillerød.

Thor Baadsgaard på 12 år boksede sin debutkamp mod en lidt mere rutineret og dygtig bokser fra Hillerød

De 2 unge boksere viste rigtigt, hvad boksning går ud på. I højt tempo og med pæne slag boksede de to - efter træner Henrik Poulsens opfattelse - stævnets bedste kamp, hvor Thor trak dog det længste strå og vandt med alle 5 dommerstemmer.

Stævnet fungerede samtidig som landskamp mod Sverige, og her var den hidtil ubesejrede AK Falken-bokser Mikkel Markussen i ringen.

Kampen blev bokset i højt tempo, hvor Mikkel havde svenskeren i store vanskligheder i 2. omgang.

Resultatet blev en klar 5-0, sejr til Mikkel Markussen, der på lørdag går i ringen i Kalundborg mod den ligeledes ubesejerde Atilla Jørgensen fra Køge. Atilla Jørgensen er søn af den tidligere europamester Hassan Al.

Publiceret 21 January 2019 10:16

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.