Boksere imponerede i nytårsfight

Silas Villumsen gjorde comeback efter skadespause

boksning Overgangen fra 2018 til 2019 bragte godt nyt med sig fra den lokale boksefront.

To af AK Falkens talenter var nemlig på plads i den forgangne weekends nytårsboksegalla i Nykøbing Falster.

Silas Villumsen gjorde comeback efter en længere pause præget af skader, skole og arbejde. Han mødte den lokale Mads Louwen, der sammen leverede en god, stilren fight med gode slag og parader.

Kampen var yderst jævnbyrdig indtil tredie omgang, hvor Silas Villumsen fik overtaget i en sådan grad, at kamplederen valgte at stoppe kampen.

Mikkel Markussen mødte en meget stærk englænder i Devon Tae Edwards:

"Men Mikkel har trænet hårdt i lang tid og det lønner sig. Han bokser klogt, holder englænderen på afstand, rammer ham hårdt mange gange, og han vinder klart alle 3 om gange," fortæller træner Henrik Poulsen

De to boksere deltager begge i SM i marts. Og så venter der efter alt at dømme en større lokal begivenhed.

"Vi har mange unge talenter i klubben nu, og vi satser på at holde et stort stævne her i Frederikssund til april, hvor vi regner med vi selv kan stille med 10 boksere," oplyser Henrik Poulsen.

Publiceret 03 January 2019 09:41

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.