Fjordbold-nederlag i nøglekamp

Sidste runde før jul bød på masser af mål. Desværre ikke til Fjordbold

De seneste år har Fjordbold spillet med i kampen om slutspils-pladser i Futsals Liga Øst. I år er konkurrencen større end tidligere, hvor JB og København Futsal har været Fjordbolds hårdeste rivaler.

Men en uge før juleaften er det et helt tredje hold, som topper rækken i Liga Øst. Nemlig Brøndbyernes IF, som lørdag aften blev det andet hold til at besejre FC Fjordbold i årets turnering.

Kampen startede intensivt, men uden at hverken hjemmeholdet fra Brøndby eller gæsterne fra Fjordbold fik et seriøst overtag. Dog blev det som første halvleg skred hjemmeholdet, der kom tættere på scoring – og efter fem minutter kom de også foran ved Kenneth Bech.

Fjordbold reagerede dog fint på scoringen og fik for en stund et lille overtag, men i minutterne op til pausen gik det helt galt.

Bl.a. scorede Brøndbyernes IF to gange inden for halvlegens sidste 30 sekunder, og kort forinden havde Kenneth Bech endda gjort det til 2-0.

FC Fjordbold var med andre ord bagud med 0-4, da de gik til pause – og det skulle da også vise sig at være en umulig opgave at komme tilbage.

Allerede efter halvandet minuts spil i anden halvleg punkterede ethvert håb om at kunne komme tilbage, da det blev 5-0 til hjemmeholdet.

Men holdet kæmpede bravt og fik endelig udbytte, da Marco Aurelio kunne reducere til 1-5 med et kvarter tilbage af opgøret.

Anden halvleg blev en noget rodet affære, hvor spændingen desværre var forduftet, men Fjordbold kløede på og fik udbytte med syv minutter tilbage af kampen, da anfører Christian ’Baronen’ Andreasen scorede til 2-5.

Målet blev i overtal, da Fjordbold havde taget målmanden ud og spillede med en ekstra markspiller. Det fortsatte kampen ud, men gav ikke flere mål til gæsterne. Til gengæld fik Brøndbyerne sidste stik, da de med få sekunder tilbage på uret afsluttede til resultatet 6-2.

Det efterlader FC Fjordbold på 4. pladsen med 10 points for seks kampe, men hvor Brøndbyernes IF fører rækken foran København og de regerende Danmarksmestre fra JB Futsal Gentofte.

Med andre ord skal anden halvdel af grundspillet helst resultere i flere points end første halvdel, hvis Fjordbold vil kæmpe med om slutspils-pladserne i år. Det ser svært ud, men vinder Fjordbold sine kampe er der alt at spille for, da de øvrige hold har slået hinanden lidt på skift eller spillet uafgjort.

De næste kampe for Fjordbold byder på en udekamp mod Albertslund IF d. 5. januar, som man vandt over i sæsonpremieren med 5-2.

Dernæst gælder det første hjemmekamp i 2019, og den kamp spilles lørdag d. 12. januar kl. 16.30 i Møllegaardhallen i Jægerspris.

Publiceret 17 December 2018 09:30

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.