Ni gange måtte modstanderne hente bolden ud af nettet i 2. halvleg. Det så 200 tilskuere i Møllegårdshallen i Jægerspris.

Ni gange måtte modstanderne hente bolden ud af nettet i 2. halvleg. Det så 200 tilskuere i Møllegårdshallen i Jægerspris. Foto: FC Fjordbold

Storsejr til FC Fjordbold

Det gik stærkt, da holdet fik hul på bylden efter pausen

fustsal FC Fjordbold tog torsdag aften imod FC Saget, som er nyt hold i den bedste danske futsalrække.

Det var på forhånd en kamp, hvor Fjordbold var store favoritter, og de små 200 tilskuere fik da også en kamp at se, hvor Fjordbold var dominerende hele kampen igennem.

Nu er det ikke altid, at dominans betyder sejr i futsal, og der skulle også gå mere end en halvleg, før Saget knækkede sammen.

Pausestillingen 1-1 var en kold spand vand i hovedet på spillerne fra Fjordbold, som ikke havde fået tingene til at køre i første halvleg. Åbningerne og mulighederne havde været der, men koldblodigheden i de afgørende situationer var ikke til stede.

Det blev der lavet om på i anden halvleg, hvor FC Saget blev kørt baglæns ud af Møllegårdhallen. Hele 9 gange kunne Fjordbold-spillerne tiljuble hinanden og sikre sig tre gode point til den samlede stilling.

I toppen af futsalrækken har fire hold skilt sig ud i form af København Futsal, Brøndby, JB og Fjordbold.

I weekenden, lørdag, venter der Fjordbold en svær udekamp mod Brøndby, som i midtugen – på imponerende vis – slog de forsvarende danske mestre, JB, og nu intager 2. pladsen i rækken.

Kampen spiles kl. 18 i Stadionhal 1 ved Brøndby Stadion.

Publiceret 14 December 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.