Fjordbold delte med København

De mange tilskuere, som havde fundet vej til Møllegaardhallen i Jægerspris lørdag eftermiddag, blev ikke snydt for tempo, spænding og intensitet, da et par af Liga Østs forventede tophold tørnede sammen.

København Futsal havde inden kampen vundet begge deres to første kampe komfortabelt, mens Fjordbold efter premieresejren mod Albertslund i sidste uge kun var næstbedst i kampen mod de regerende Danmarksmestre fra JB (Jægersborg).

Lørdagens kamp kunne således give et praj om hvem der måske skal være førsteudfordrer til JB fra Liga Øst i denne sæson.

Det spørgsmål fik man dog ikke et direkte svar på, for holdene dominerede hver sine perioder af kampen.

Tilskuerne skulle ikke vente længe på kampens første mål. København var som skudt af en kanon fra start og var langt mere aggressive end hjemmeholdet.

Det var derfor ikke overraskende gæsterne, der efter blot ca. to. minutter kunne bringe sig foran 1-0 ved Jonas Hoffmann.

Det tidlige mål gav København selvtillid og ro, og det var som om, at Fjordbold ikke rigtig kunne true gæsterne i begyndelsen. Halvvejs gennem første halvleg fordoblede Jonas Hoffmann sin og holdets målhøst til to, så gæsterne var oppe med 2-0. I samme øjeblik krævede Fjordbolds trænerteam time-out, og det var måske afgørende for kampens udvikling. For derefter var det som om Fjordbold endelig fik gang i deres spil og for alvor blev aggressive og kunne true gæsterne.

Hjemmeholdet var tæt på reducering et par gange, men vi skulle helt hen til tre-et-halvt minut før pausen, før bolden endelig ville i nettet. Det var Fjordbolds Morten Hauglund, der havde sidste berøring, før bolden var i kassen.

Netop det rygstød var nok lige hvad der skulle til, for at få hjemmeholdet og de mange tilskuere til at tro på, at man kunne vende kampen på hovedet efter pausen.

Og vendt på hovedet blev kampen i den grad i starten af 2. halvleg. Efter blot to minutter og ni sekunder kunne Simon Jørgensen udligne til 2-2 efter fornemt forarbejde af Brian Mengel. Og som det ikke var nok, så blev det 3-2 til hjemmeholdet inden der var gået yderligere et par minutter. Denne gang scorede Marco Aurelio på en retur fra gæsternes ellers dygtige målmand.

Kampen var vendt og hjemmeholdet var ovenpå. Med 13 minutter tilbage gjorde Patrick Dahm Nielsen det til 4-2, og der begyndte for alvor at brede sig en sejrsstemning i Møllegaardhallen.

FC Fjordbold holdt stand de næste minutter, selvom København steppede op. Men ligesom i første halvleg skulle der en time-out til, for at få momentum til at skifte side. Denne gang var det desværre udeholdet, som i de sidste 6-7 minutter gik over til at spille med en ekstra markspiller fremfor målmanden.

Uheldigt for Fjordbold gav det resultat nærmest med det samme, da Emil Rasmussen med fem minutter tilbage fra en spids vinkel reducerede til 3-4.

Intensiteten i hallen og på banen steg - og begge hold nærmede sig fem akkumulerede frispark.

Med blot to minutter tilbage fik Jens Berlin udlignet for gæsterne til kampens slutresultat 4-4.

Publiceret 26 November 2018 09:25