Debutant stjal showet, da FC Fjordbold åbnede den nye sæson med sejr

Der var stuvende fyldt i Frederikssundhallen lørdag eftermiddag, da FC Fjordbold åbnede Futsal-ligaen med en sejr imod Albertslund IF.

Hjemmeholdet havde de hjemvendte helte Morten Hauglund og Marco Aurelio på holdkortet, ligesom der var debut til Rasmus Johansson.

Og det var netop sidstnævnte, YouTube-”fænomenet” Rasmus Johansson som skulle være den mest iøjnefaldende spiller i hans debut for Fjordbold.

Således havde han sidste fod på bolden ved fire af hjemmeholdets fem scoringer.

FC Fjordbold dominerede fra start og der var ikke engang gået tre minutter, før Rasmus Johansson havde scoret. Det kom efter en frisparks-situation, da gæsternes målmand uretmæssigt havde fået bolden tilbage fra en medspiller.

Der skulle herefter gå et godt stykke tid hen mod halvleg, før det næste mål blev scoret. Igen var Rasmus Johansson målscorer, og det efter flot arbejde af Marco Aurelio og anfører Christian Andreasen. Men 2-0 holdt ikke længe, for straks efter reducerede Albertslund til 1-2 via et par gode kombinationer og et par skarpe træk.

Efter pausen kom FC Fjordbold stærkt ud og der måtte en aldeles velspillende Albertlund-keeper til at forhindre yderligere scoringer til hjemmeholdet.

Helt stille blev der i hallen et øjeblik, da det lykkedes Albertslund at udligne til 2-2. Det var endda et uheldigt selvmål af FCF, der gav udeholdet momentum et øjeblik.

Men der gik gudskelov ikke panik i Fjorbold-spillerne, der fortsatte det målsøgende spil og satte flere gode angreb op.

Da Albertslund med 5-6 minutter tilbage nåede grænsen for frispark, blev FCF tildelt et 10-meters straffe, som Rasmus Johansson fik udnyttet til 3-2.

Det fik gæsterne til at satse med målmanden fremme de sidste minutter, og det resulterede kort efter i 4-2 via en scoring fra Morten Hauglund, der udnyttede en friløber alene med en forsvarsspiller.

Kort før slutfløjtet fik Fjordbold endnu engang chancen på et 10-meter straffe, og det var en formsag for Rasmus Johansson at lukke kampen til slutresultatet 5-2 med sit fjerde mål.

Sikke en måde at debutere på. Med sejren har Fjordbold fået den start trænerne David Sembach og Martin Hilstrup håbede på, også selvom træværket var i vejen en håndfuld gange undervejs i kampen, og at man dertil kan lægge i hvert fire store åbne målchancer, som ikke blev omsat til scoring.

Næste opgave for FC Fjordbold er en af sæsonens nøglekampe, når de på udebane i Kildeskovshallen møder JB Futsal Gentofte på søndag d. 18. november kl. 15.30.

Publiceret 12 November 2018 10:16