Kropssproget siger alt. Det kører for FIK. Foto: Terkel Maack

Kropssproget siger alt. Det kører for FIK. Foto: Terkel Maack

FIK buldrer videre med udesejr

Ligger suverænt i spidsen i Sjællandsserien

Lørdag sejrede Frederikssund igen-igen i Sjællandsserien. Det blev til en 3-0 udesejr hos Glostrup, endda uden at holdet spillede sig helt ud.

Glostrup startede kampen godt, som de fleste af FIKs modstandere i sæsonen, og vandt de fleste nærkampe. Trods en skidt sæsonstart for Glostrup var det som om, at sidste weekends sejr over Farum havde givet dem blod på tanden, og igennem første halvleg spillede værterne sig gang på gang godt frem på banen.

FIK-spillerne kæmpede udover det friske hjemmehold også imod den stærke sol, der sad lige i øjnene på dem.

Mod slutningen af første halvleg var gæsterne godt i gang med at få overtaget, da kampens første mål blev scoret. For en sjælden gangs skyld var det de gul/blå, der kom foran 1-0 i det 42. minut, da en velspillende Patrick D. Nielsen gik til baglinjen og slog bolden ind til Frederik Sommer, der lagde bolden til rette for topscorer Christian Helev, som sikkert sparkede bolden i mål.

Med 1-0 ved pausen fik topholdet den ro, som de havde manglet lidt i kampens indledning. En enkelt gang måtte målmand Joaquin Martinez hjælpe sit forsvar ved flot at hente bolden helt nede ved den ene stolpe.

Efter en times tid lignede det kampens afgørelse, da FIK udnyttede en flot omstilling, hvor Christian Helev spillede din angrebsmakker Frederik Sommer i dybden, som han koldt udnyttede til 2-0.

Kort efter var Christian Helev på spil igen, da han med endnu en scoring lukkede kampen til 3-0. Det var efter flot forarbejde af Pelle Sørensen, og herefter forløb kampen uden yderligere scoringer.

Martin Hilstrup glædede sig over såvel de tre points som holdets stærke organisation, der sikrede et sjældent clean sheet. Den organisation og stærke tro på egne evner kommer forhåbentlig holdet tilgode på lørdag d. 20. oktober kl. 13.00, hvor der er både lokal- og topopgør i rækken, når nr. 2 Stenløse BK kigger forbi Kalvøen.

Frederikssund kan med en sejr i den kamp spille sig mindst otte points foran den nærmeste forfølger.

Publiceret 15 October 2018 09:52

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.