Stjerneros til Michelsen

Efter onsdagens Slangerup-sejr, der sendte klubben i årets DM-finale, faldt der rosende ord fra Nicki Pedersen til Slangerups Mikkel Michelsen

Ét sølle point fra maksimum-point.

Sådan så scorekortet ud for Slangerups A-kører Mikkel Michelsen sent onsdag aften, da han og klubben med en hjemmebanesejr for øjnene af flere end 2.000 tilskuere havde sikret sig en plads i årets DM-finale.

Og dét ene point 'stjal' den flerfoldige verdensmester Nicki Pedersen fra ham, da han fra yderbanen i sidste heat overhalede Michelsen, der ellers gik ind i første sving som nummer 1.

Ved aftenens første møde, løb Michelsen med alle tre point, mens verdensstjernen udgik.

Og efter machen, hvor Slangerup og Holsted løb med finalepladserne, var der anerkendende ord til Mikkel Michelsen

"Han kører et pissegodt løb, og han er skidegod," lød fra Nicki Pedersen, der fortsatte:

"Der er ingen tvivl om, at det er et rigtig godt heat, han kører. Han skal have et klap på skulderen, når han kører godt, og det gjorde han i dag. Derfor var det også ekstra dejligt at nappe ham i sidste heat fra yderbanen, der var rimelig dårlig."

Publiceret 14 September 2018 10:39

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.