Foto: 1st Down Photo

Foto: 1st Down Photo Fabian Noah Rasmussen / 1st Down Photo (https://www.facebook.com/1stdownphoto)

Oaks på plads i slutspil

Med en overbevisende sejr på hjemmebanen, SmartGuard Field, over Copenhagen Tomahawks i weekenden sikrede Frederiksund Oaks sig endegyldigt en plads i årets slutspil i landets bedste liga, National Ligaen.

En plads i Wild Card runden er i sig selv et fænomenalt resultat for klubben, da de fleste danske footballeksperter havde spået klubben, der netop er rykket op i år, en sikker plads i nedrykningsspillet.

Godt sat igang af indløb mellem klubbens cheerleadere samt et talstærkt supporterfremmøde på små 200 vandt Oaks nemlig 40-14.

Foto: 1st Down Photo

Foto: 1st Down Photo Anne Rasmussen / 1st Down Photo (https://www.facebook.com/1stdownphoto)

Head Coach, Mark White, var da også rigtig godt tilfreds efter kampen.

“Vores hårde arbejde med at forbedre vores hurtige “No Hudle” angreb samt justeringer på forsvar gav virkelig pote, og vi står nu langt bedre rustet til Wild Card kampen ude mod AaB 89’ers den 22. september end sidst vi mødte dem, hvor vi tabte knebent.”

På lørdag skal Oaks’ talentfulde U16 og U19 hold så følge op, også på hjemmebane. Og her plejer der faktisk at komme endnu flere tilskuere end til seniorernes kampe.

Foto: 1st Down Photo

Foto: 1st Down Photo Anne Rasmussen / 1st Down Photo (https://www.facebook.com/1stdownphoto)

U16 skal i det, der vel bedst kan betegnes som et ærkerivalopgør, møde Søllerød Gold Diggers, i en kamp, hvor en sejr næsten vil sikre en plads i Play Off spillet for klubbens unge talenter. Oaks U16 er forsvarende Danmarksmestre, og selvom en stor del af holdet er nyt fra sidste år, er forventningen stadig en sejr. Den kamp sparkes igang kl. 10:00.

Senere samme dag, kl. 14:00, spiller Oaks U19 mod Amager Demons. Oaks's lange træk med et stærkt ungdomsarbejde har nmelig gjort, at klubben for første gang i flere år nu kan stille et fuldt U19 hold. Noget, der er rigtigt vigtigt for at klubben kan fastholde talenter.

Oaks U19 står overfor en kamp, der skal vindes, hvis en slutspilsplads ikke skal glide holdet af hænde. Holdet har heldigvis flere af spillerene fra sidste års Danmarksmestre i U16.

Begge kampe spille på SmartGuard Field (bag Aadalens Skole) og det vil som altid være åbent i boden, hvor Oaks’ Venner sælger deres legendariske grillpølser samt lækker hjemmebag.

Publiceret 11 September 2018 11:55

SENESTE TV