Foto: 1st Down Photo

Foto: 1st Down Photo Fabian Noah Rasmussen / 1st Down Photo (https://www.facebook.com/1stdownphoto)

Oaks på plads i slutspil

Med en overbevisende sejr på hjemmebanen, SmartGuard Field, over Copenhagen Tomahawks i weekenden sikrede Frederiksund Oaks sig endegyldigt en plads i årets slutspil i landets bedste liga, National Ligaen.

En plads i Wild Card runden er i sig selv et fænomenalt resultat for klubben, da de fleste danske footballeksperter havde spået klubben, der netop er rykket op i år, en sikker plads i nedrykningsspillet.

Godt sat igang af indløb mellem klubbens cheerleadere samt et talstærkt supporterfremmøde på små 200 vandt Oaks nemlig 40-14.

Foto: 1st Down Photo

Foto: 1st Down Photo Anne Rasmussen / 1st Down Photo (https://www.facebook.com/1stdownphoto)

Head Coach, Mark White, var da også rigtig godt tilfreds efter kampen.

“Vores hårde arbejde med at forbedre vores hurtige “No Hudle” angreb samt justeringer på forsvar gav virkelig pote, og vi står nu langt bedre rustet til Wild Card kampen ude mod AaB 89’ers den 22. september end sidst vi mødte dem, hvor vi tabte knebent.”

På lørdag skal Oaks’ talentfulde U16 og U19 hold så følge op, også på hjemmebane. Og her plejer der faktisk at komme endnu flere tilskuere end til seniorernes kampe.

Foto: 1st Down Photo

Foto: 1st Down Photo Anne Rasmussen / 1st Down Photo (https://www.facebook.com/1stdownphoto)

U16 skal i det, der vel bedst kan betegnes som et ærkerivalopgør, møde Søllerød Gold Diggers, i en kamp, hvor en sejr næsten vil sikre en plads i Play Off spillet for klubbens unge talenter. Oaks U16 er forsvarende Danmarksmestre, og selvom en stor del af holdet er nyt fra sidste år, er forventningen stadig en sejr. Den kamp sparkes igang kl. 10:00.

Senere samme dag, kl. 14:00, spiller Oaks U19 mod Amager Demons. Oaks's lange træk med et stærkt ungdomsarbejde har nmelig gjort, at klubben for første gang i flere år nu kan stille et fuldt U19 hold. Noget, der er rigtigt vigtigt for at klubben kan fastholde talenter.

Oaks U19 står overfor en kamp, der skal vindes, hvis en slutspilsplads ikke skal glide holdet af hænde. Holdet har heldigvis flere af spillerene fra sidste års Danmarksmestre i U16.

Begge kampe spille på SmartGuard Field (bag Aadalens Skole) og det vil som altid være åbent i boden, hvor Oaks’ Venner sælger deres legendariske grillpølser samt lækker hjemmebag.

Publiceret 11 September 2018 11:55

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.