Efter 0-2 i lyn-tempo, kom FIK tilbage i kampen og sikrede sig 2-2. Dermed hænger det unge hold fortsat på i toppen. Foto: Terkel Maack

Efter 0-2 i lyn-tempo, kom FIK tilbage i kampen og sikrede sig 2-2. Dermed hænger det unge hold fortsat på i toppen. Foto: Terkel Maack

FIK fik uafgjort efter svag start

Frederikssund var bagud 0-2 efter fem minutter

For tredje kamp i træk kom FIKs Sjællandsseriehold skidt i gang.

De burde ellers være advaret, da de i begge sæsonens kampe hidtil havde indkasseret mål inden for kampens første minutter. I Farum gik det på samme måde, og så endda en tand værre.

Det var nemlig 2-0 til Farum efter blot fem minutter.

FIK havde vundet begge kampe i sæsonstarten, trods deres halvdårlige indledninger – men denne dag i Farum sluttede sejrsstimen da også. At man overhovedet slap fra Farum med uafgjort har nok alligevel kunne betegnes som en lille sejr, når man tager den sløje indledning med i ligningen.

Og så alligevel ikke… ved stillingen 2-2 misbrugte den ellers så sikre straffesparksskytte Martin B. Hansen nemlig fra 11-meter-pletten. Farum BKs målmand Magnus Hassing reddede det svage forsøg, og gjorde dermed skaden god igen efter selv at have begået forseelsen på FIKs Christian Helev.

Der skulle som sagt kun gå fem minutter af kampen, før FIK var nede 0-2.

Først ved Nicolai Bertelsen efter et par minutter og kort efter på et selvmål fra FIKs Mikkel Eliassen efter et hjørnespark.

Frederikssund fik dog kæmpet sig tilbage i opgøret, og inden pausen headede Oliver Juul Hansen reduceringen ind efter Frederik Sommers gode indlæg.

Efter pausen fik FIK også udlignet efter et flot sololøb af Christian Helev. Han blev dog ikke krediteret som målscorer, da en Farum-forsvarer var ansvarlig for, at bolden røg over stregen til 2-2.

FIK appellerede igen mod slutningen af kampen for straffespark, da en Farum-spiller havde hånd på bolden i feltet, men kampens dommer var færdig med at uddele straffespark. Derfor sluttede kampen 2-2, og selvom FIK altså mistede point, så har de fortsat godt fat i toppen af rækken, på en øjeblikkelig 2.plads med syv points.

Næste opgør venter på lørdag d. 15. september kl. 14.00 på Fredensborg Stadion, hvor Fredensborg BI tager imod. Efter en pæn start har Fredensborg nu lidt to nederlag i træk. Lørdag blev det til et 1-5 nederlag i Stenløse.

Publiceret 10 September 2018 09:55