Topholdet væltede egene

For øjnene af 300 tilskuere tabte Frederikssund Oaks tabte til aarhus Tigers

frederikssund På en solbeskinnet pinse søndag, blev Frederikssund Oaks natinalliga hold sat på en hård prøve mod det ubesejrede tophold fra Aarhus, som mødte op med et stærkt besat hold og flere amerikanske imports og spillere fra det danske landshold. Wr “82” Mikkel Brøndum Svendsen som har spillet i Oaks helt fra ungdoms årene, blev fejret inden kampen med kamp nr. 100 i Oaks senior trøjen, 250. 300 tilskuere var klar til fest på sidelinien, store amerikanerbiler og aktivitet i boden var alt sammen med til at sætte en høj stemning på SmartGuard Field. Kampen blev som ventet en stor udfordring for oprykkerne fra Frederikssund, som hurtigt kom bagud med tre scoringer med dybe kast fra Aarhus Tigers. Dette fjernede dog ikke modet fra Frederikssund Oaks, som trods denne kolde dukkert i starten af kampen, kæmpede sig ind i matchen igen, og levererede flere flotte spil og præstationer. Resultatet blev en nederlag til Oaks på 35-0, hvilket betyder at Oaks nu er på 1-3 i statistikken for de første fire kampe. Næste weekend drager holdet til Valby, hvor Copenhagen Tomerhawks venter. Tomerhawks er på 0-4, så det er en rigtig vigtig kamp for at komme til play-offs der venter Frederikssund Oaks. Som altid håber holdet på stor opbakning fra medrejsende tilskuere.

Publiceret 22 May 2018 11:00

SENESTE TV

Integration i Frederikssund kommune.

Jeg har gennem mit frivillige arbejde i Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Venligboerne og privat mødt rigtig mange flygtninge de sidste 3 år.

Det har været og er berigende bekendtskaber og flere er blevet mine gode venner i dag.

Det har været spændende, at følge Kommunens indsatser og politik, og jeg må sige, at det meste har været fornuftigt nok! Sprogskolen, som vi har kontakt med, gør et fint arbejde og vi forsøger at hjælpe med lektier der. Tal dansk Cafeen i Frivilligstedet om torsdagen bliver stadig brugt, og dette giver også mening.

Uden for Frederikssund lyder det, at Integrationssteamet er rigtig gode, applaus til Jer!

I Dansk Flygtningehjælp er vi ret afhængige at § 18 midler, til at arrangere udflugter, købe kaffe mv til cafeen osv. Håber vi vil fortsætte med at modtage.

De fleste flygtninge jeg kender har fået job og er blevet selvforsørgende, hurra for dette! Det er dog hovedsagelig mændene.

Jeg kunne ønske mig at især kvinderne bliver hjulpet mere. De vil også gerne have egen indtægt og ikke skulle klare sig for mandens indtægt alene, det er svært.

Kunne man spørge ind til hvad de er gode til? Kulturen i mange lande lever på at drive små virksomheder. Kunne man hjælpe med at igangsætte en lille forretning i Frederikssunds tomme butikker. Det være sig en lille restaurant, syværksted, handel m.v. Her kunne et kursus i momsregnskab, hygiegne m.v. være en hjælp, og også en startkapital er nødvendig.

Huslejen i Frederikssunds tomme forretninger er temmelig høj ! Betaler vi skatteydere dette underskud for indehaverne ??

Der er stadig meget som kunne gøres hvis viljen og ”ud af boksen” tanker kunne indfinde sig.

Svensk jazz til Ejegod Jazzklub

slangerup Svenske Papa Piders Jazzband er et af Göteborgs mest populære jazzbands, og lørdag 27. oktober kommer det til Slangerup og spiller i Ejegod Jazzklub.

Papa Piders Jazzband var et af Göteborgs populæreste jazzbands fra begyndelsen af 1960’erne og cirka 25 år frem. Bandet, der blev et begreb i Göteborg, vandt et antal jazzkonkurrencer og var et af de første, der spillede udenlands. Da bandet stoppede i midten af 1980’erne, var tiden i 2010 inde til en ny start.

På initiativ af bandets trommeslager, Bosse Lindgren, har bandet fået en ny besætning, som kommer til Slangerup.

De spiller revival-jazz med megen sang og en del skiffle, som den blev spillet under det traditionelle boom i England, altså sådan musik, som spilles af f.eks. Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.

De håndplukkede musikanter med stor erfaring fra den europæiske jazzscene, hvilket garanterer et højt musikalsk niveau, spiller i Kingoskolens Teatersal på Strandstræde 28A i Slangerup

Læs mere om arrangementet på ejegodjazzklub.dk.

jbe

Fake News. Fake News.