Hvis Slangerup skal blande sig i topstriden igen i år, skal de som minimum vinde hjemmematcherne. Foto: Carsten Nilsson

Hvis Slangerup skal blande sig i topstriden igen i år, skal de som minimum vinde hjemmematcherne. Foto: Carsten Nilsson

Slangerup tager imod Varde

Onsdag aften køres årets første match i Speedway-ligaen

Af
Af Ib Søby

Med to løb på blot fire dage åbner Slangerup Speedwayklub sæson 2018 med noget som kunne minde om en speedwayfestival.

Onsdag den 16. maj gælder det opgøret i den danske superliga mod Region Varde.

Og som ved lørdagens VM-kvalifikation får Mikkel Michelsen formentlig hovedrollen onsdag aften - i hvert fald set med lokale øjne.

Michelsen sad over da Slangerup tabte årets første match ude mod Grindsted, men kommer givetvis i spil i den første hjemmematch mod Region Varde. Jyderne leverede en lille overraskelse da de – i deres første match – besejrede Esbjerg. Region Varde har stærke navne som Hans Andersen, Mads Korneliussen og Mikkel Bech i truppen, og de kommer til Slangerup for at hente point.

Hvis Slangerup vil være med i toppen af den danske liga skal holdet som minimum vinde sine hjemmematcher.

Publiceret 15 May 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.