Sådan så det ud, da Oaks i den forgangne weekend sikrede sig sejren over sidste års søvvindere. Lørdag går turen til Aalborg. Foto: 1st Down Photo

Sådan så det ud, da Oaks i den forgangne weekend sikrede sig sejren over sidste års søvvindere. Lørdag går turen til Aalborg. Foto: 1st Down Photo

Lørdag:

Oaks jagter sejr nr. to

Frederikssund Oaks stod for sidste rundes største overraskelse, da de vandt over Søllerød Gold Diggers, og lørdag skal de jagte endnu en af slagsen, når de besøger AaB 89ers.

Oprykkerne Frederikssund Oaks blev spået en hård kamp for at blive i National Ligaen i år, da sæsonen gik i gang, men med en sejr over Søllerød Gold Diggers – sidste års finalister – er holdet fulde af selvtillid. Den selvtillid skal bruges til at bygge videre på jagten på slutspillet, når Oaks gæster AaB 89ers. 89ers er pudsigt nok det andet hold, der har mødt Gold Diggers i denne sæson, og i Søllerød blev det til en 89ers-sejr, og da hjemmeholdet tabte den første kamp i sæsonen til Aarhus Tigers, er det to hold, der begge er 1-1 i denne sæson. Hjemmeholdet 89ers må være favoritter i kampen på grund af hjemmebanen og deres status som etableret hold i National Ligaen, men Oaks har været kendetegnet ved hård fight i holdets to første kampe i ligaen i år, og de lægger sig ikke ned uden kamp. Aalborgenserne har været gode til at flytte bolden gennem luften, og det kunne de godt ende med at have succes med mod Oaks på lørdag. Hvor Oaks forsvar gjorde det godt mod Gold Diggers, var det særligt mod løbet, Frederikssund-holdet var stærke, men lidt flere grebne bolde for Søllerøds angreb kunne let have givet kampen et andet udfald. Vender vi rundt på forsvar og angreb for de to hold, kommer AaB på en svær opgave med at holde styr på Oaks angreb og quarterback Jonas Jørgensen. Jørgensen har vist sig at være meget svær at få ned og har vist stor kreativitet med bolden i hånden, og solidt spil af Oaks receivere i deres seneste kamp gjorde en verden til forskel i forhold til Oaks første kamp i sæsonen. Det var nemlig først i holdet anden kamp i National Ligaen, at holdet fik completed et kast, men det skete så også allerede på holdets andet spil fra scrimmage i kampen mod Gold Diggers. 89ers forsvar er et meget hurtigt og atletisk et af slagsen, da man har blandet kortene og flere spillere har skiftet position i løbet af offseason. Eksempelvis spiller Jens Eg nu på den defensive linje, hvor han spillede linebacker sidste år. Det kan sætte 89ers i en gunstig position, når de skal dække op for Oaks angreb, der gerne vil forvirre forsvaret og sende spillere i forskellige retninger, men det kræver også disciplin, og den matchup bliver spændende at holde øje med. pressemeddelelse

Publiceret 04 May 2018 10:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.