Sejrsglæden var stor hos Frederikssunds drenge. Foto: 1stDown Photo

Sejrsglæden var stor hos Frederikssunds drenge. Foto: 1stDown Photo

Sejren en realitet:

Oaks U16 blev danske mestre

Godt trehundrede Oaks-supportere var mødt op i Valby Idrætspark, hvor Frederikssund Oaks' U16 hold søndag kl. 16.00 mødte Århus Tigers i finalen om det danske mesterskab.
Og det blev en finale- og se-værdig kamp, hvor Århus Tigers startede bedst, og viste hvorfor de har et af Danmarks bedste kasteangreb, da et kast i højre side blev grebet og løbet ind til Touchdown. Oaks var derfor uvant bagud 6-0 efter første quarter, og det var derfor tid til at vise moral, vilje og holdånd. Og det blev der så sandelig gjort.
Oaks's forsvar begyndte at få mere styr på Tigers' kasteangreb og lavede flere gode stop og turnovers. Det gjorde, at angrebet kunne få bolden, og de takkede for det ved at score. Første Mads Touboprg og siden Sebastian Larsen med Touchdown i anden quarter, Mads Touborg løb endnu et TD i tredje og endelig greb Andreas Forsting et TD i fjerde. Så da slutfløjtet lød, stod der 12-26 til Oaks, og spillere og coaches kunne fejre sejren med det klassiske vandbad til Head Coach, Kyler Wilson, og en fortjent Most Valuable Player til Mads Touborg.
Resultatet lover godt for Oaks, der med et stærkt U16 kan førde spillere til de også succesfulde seniorer, der i efteråret skal spille om oprykning til Nationalligaen.

Tv. Nicolai Blom fra DAFF overrækker pokalen til Head Coach, Kyler Wilson
Foto:1stDown Photo

Tv. Nicolai Blom fra DAFF overrækker pokalen til Head Coach, Kyler Wilson Foto:1stDown Photo

Publiceret 27 June 2017 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.