Sport:

Fodbolddrenge fik guld

Af
Af Thomas Svingfors Olesen

Søndag blev der spillet om 1.-4. plads i 8 mands senior fodbold i Borup. Her deltog Frederikssund IK med et hold bestående af 10 mand, hvoraf de fleste var i årgang 98.
På en brandvarm dag og med et hold som i forvejen var undertippet (flere af spillerne havde været til mange studenterfester) gjorde Frederikssund sig godt bemærket allerede fra første dommerfløjt i Semifinalen.
Her udspillede der sig en gyser af rang. Kort før sidste dommerfløjt udlignede Frederikssunds modstandere til 2-2.
Straffesparkskonkurrence var uundgåeligt. Her måtte holdene igennem 9 spark, før der kunne findes en vinder. Sidste spark redede Frederikssunds målmand Michael La Cour Hacke, som umiddelbart efter eksekverede Frederikssunds sidste spark, som han selv satte sikkert ind. Finalen var en realitet.
Finalen blev ikke lige så spændende, for Frederikssund viste hvorfor “Sundet” var kommet så langt. Friheden fra Hvidovre blev godt og grundigt sat på plads i overlegen stil.
Anfører Frederik Nordbø Vestergaard tog sig af 1. mål ved et klart straffe.
Nicolai Grøngaard Kristensen gjorde det til 2.0 i 2. halvleg.
Fuldt med ubegrundet optimisme kæmpede “Friheden” hård i de døende minutter, men hvor alt kan ske.
Casper Svingfors Olesen slukkede “Friheden” forhåbninger, med et frækt lop over deres målmand, som i den grad var kommet på en alvorlig skovtur. Dette til 3.0 med få minutter igen.
“Friheden” fik fri og Frederikssund IK tog guldet med til Frederikssund i en overraskende god præstation. Kampens egen valgte spiller hos Frederikssund IK blev Oskar Emil (Rønnow) Wluka, som stod hans livs kamp som målmand. I finalen tog han 3 skud som på normale dage var gået ind.
Flot af Frederikssund IK, som nu kan vælge at rykke op i mesterrækken.

Publiceret 19 June 2017 00:00

SENESTE TV