HK 73's damer var tæt på point i søndagens kamp mod Allerød, men de tabte kampen 21-22. (Foto: Ove Dyrstrøm)

HK 73's damer var tæt på point i søndagens kamp mod Allerød, men de tabte kampen 21-22. (Foto: Ove Dyrstrøm)

HK 73-damers slutspurt kom for sent

Måtte i stedet indkassere et smalt nederlag på 21-22 til Allerød

Af
Ove Dyrstrøm

HÅNDBOLD. HK 73 kunne med en sejr komme et stort skridt nærmere en redning i Kvalifikationsrækken, da de i søndags havde besøg af Allerød i Frederikssundhallen. Det var dog småt med målscoringerne i starten af kampen, hvilket skyldtes to stærke forsvar, og i særdeleshed to stærke keepere, hvor af HK73’s Helle Hansen lagde ud med adskillige redninger. Holdene fulgtes ad til midt i halvlegen, hvor HK 73 førte med 6-5, men i resten af halvlegen kneb det med skarpheden hos hjemmeholdet, og så kunne Allerød med fem scoringer i træk bringe sig foran med 6-10, inden Lone Moesgaard i halvlegens sidste minut fik reduceret til pausestillingen 8-11.
Det så ellers ganske lovende ud for hjemmeholdet i starten af 2.halvleg, hvor de fik reduceret til 13-14, men atter rendte de ind i en periode, hvor de havde svært ved at få scoret, og så kunne Allerød atter udbygge deres føring til 15-20 midtvejs i halvlegen. HK 73 forsøgte sig med dobbelt mandsopdækning, men tre udvisninger i denne halvleg gjorde det ikke nemmere. Det var først i kampens sidste fase, at HK 73 igen kunne hale ind på Allerød. Det lignede et muligt point, da Simone Fehlhaber i sidste minut fik reduceret til 21-22, og HK 73 havde også bolden i egne hænder de sidste 20 sekunder, men det lykkedes ikke, at få lavet den udlignende scoring inden slutsignalet.
”Vi spillede desværre ikke op til vores bedste, og savnede lidt gejst og optimisme, men vi har heller ikke kunne træne optimalt i den seneste tid. Vi manglede skarphed i afslutningerne i nogle perioder, og det var først til sidst, at vi vågnede lidt op, men det var lige sent nok”, sagde HK 73’s træner Jens Blankschön efter kampen. I næste weekend skulle HK 73 havde mødt NH på Bornholm, men her har de meldt fra, da det har været umuligt at stille hold til denne langtur.
Kvalifikationsrækken. Damer: HK 73 Fr.sund – Allerød HK 21-22 (8-11). HK 73: Lone Moesgaard 5, Nathalie Thomsen 4, Christine Thoning 3, Emilie Fehlhaber 3, Suzan Buus 3, Simoni Broni 2, Simone Fehlhaber 1. Udvisninger: HK 73 Fr.sund 4, Allerød 1. Tilskuere 80.

Publiceret 27 February 2017 08:00

SENESTE TV