Forhåbentlig kan FC Fjordbolds spillere juble igen, når det i den kommende weekend gælder DM Final Four i Gentofte. (Foto: Ove Dyrstrøm)

Forhåbentlig kan FC Fjordbolds spillere juble igen, når det i den kommende weekend gælder DM Final Four i Gentofte. (Foto: Ove Dyrstrøm)

FC Fjordbold klar til weekendens DM Final Four

Vandt "generalprøven" i DM-hallen i Gentofte med 6-0 over SBV 09

Af
Ove Dyrstrøm

FUTSAL. Forrige weekend blev det afgjort, at FC Fjordbold havde nået sæsonens store mål ved at kvalificere sig til årets Final Four. I den 14. og sidste spillerunde i Liga Øst i lørdags skulle det så afgøres, om FC Fjordbold kom afsted som nummer et eller to, da København Futsal tidligere på dagen havde vundet deres sidste kamp. Derfor var missionen klar for FC Fjordbold, det krævede en sejr, for at kunne slutte på 1.pladsen i Liga Øst. 
Kampen var mod rækkens nummer fire, SBV 09, og at kampen blev spillet i Gentofte Stadion Hal, hvilket gav FC Fjordbold en unik mulighed, for at finde sig godt til rette i den kommende weekends DM-hal.
Kampen blev aldrig det store drama, for FC Fjordbold leverede et rigtig godt og stabilt spil, hvilket lover godt for den kommende weekend. FC Fjordbold vandt kampen hele 6-0, efter en 4-0 føring ved pausen, hvor Marco Aurelio havde scoret tre gange og Lars Bonde en enkelt. I 2.halvleg scorede Lars Bonde igen ligesom Pelle Sørensen også kom på tavlen.
Dermed sluttede FC Fjordbold som nr. 1 i Liga Øst, og de spiller DM-semifinale på lørdag kl.15.30 mod nummer to fra Liga Vest – som blev Lystrup Futsal. Et hold som FC Fjordbold spillede træningskamp mod op til sæsonstarten, hvor det blev til et nederlag, så der er revanche i luften.
”FC Fjordbold går ind til Final Four med en stor tro på tingene. Vi ved, at vi kan slå alle modstandere, men at vi samtidig også kan tabe til dem, hvis vi ikke rammer topniveauet. Så det bliver en intens weekend, når guldet skal fordeles”, siger træner Martin Hilstrup.
Der er placeringskampe lørdag. Slår FC Fjordbold Lystrup skal der spilles finale søndag kl. 15.00, og skulle det blive til et nederlag, så er der kamp om bronzemedaljerne søndag kl.12.00.
FC Fjordbold håber at se rigtig mange frederikssundere i Gentofte Stadion Hal, så der kan skabes en lige så flot kulisse, som det lykkedes i Roskilde for to år siden.
Liga Øst: FC Fjordbold – SBV 09 6-0 (4-0). FC Fjordbold: Marco Aurelio 3, Lars Bonde 2, Pelle Sørensen 1.

Publiceret 27 February 2017 08:00

SENESTE TV