Forhåbentlig kan FC Fjordbolds spillere juble igen, når det i den kommende weekend gælder DM Final Four i Gentofte. (Foto: Ove Dyrstrøm)

Forhåbentlig kan FC Fjordbolds spillere juble igen, når det i den kommende weekend gælder DM Final Four i Gentofte. (Foto: Ove Dyrstrøm)

FC Fjordbold klar til weekendens DM Final Four

Vandt "generalprøven" i DM-hallen i Gentofte med 6-0 over SBV 09

Af
Ove Dyrstrøm

FUTSAL. Forrige weekend blev det afgjort, at FC Fjordbold havde nået sæsonens store mål ved at kvalificere sig til årets Final Four. I den 14. og sidste spillerunde i Liga Øst i lørdags skulle det så afgøres, om FC Fjordbold kom afsted som nummer et eller to, da København Futsal tidligere på dagen havde vundet deres sidste kamp. Derfor var missionen klar for FC Fjordbold, det krævede en sejr, for at kunne slutte på 1.pladsen i Liga Øst. 
Kampen var mod rækkens nummer fire, SBV 09, og at kampen blev spillet i Gentofte Stadion Hal, hvilket gav FC Fjordbold en unik mulighed, for at finde sig godt til rette i den kommende weekends DM-hal.
Kampen blev aldrig det store drama, for FC Fjordbold leverede et rigtig godt og stabilt spil, hvilket lover godt for den kommende weekend. FC Fjordbold vandt kampen hele 6-0, efter en 4-0 føring ved pausen, hvor Marco Aurelio havde scoret tre gange og Lars Bonde en enkelt. I 2.halvleg scorede Lars Bonde igen ligesom Pelle Sørensen også kom på tavlen.
Dermed sluttede FC Fjordbold som nr. 1 i Liga Øst, og de spiller DM-semifinale på lørdag kl.15.30 mod nummer to fra Liga Vest – som blev Lystrup Futsal. Et hold som FC Fjordbold spillede træningskamp mod op til sæsonstarten, hvor det blev til et nederlag, så der er revanche i luften.
”FC Fjordbold går ind til Final Four med en stor tro på tingene. Vi ved, at vi kan slå alle modstandere, men at vi samtidig også kan tabe til dem, hvis vi ikke rammer topniveauet. Så det bliver en intens weekend, når guldet skal fordeles”, siger træner Martin Hilstrup.
Der er placeringskampe lørdag. Slår FC Fjordbold Lystrup skal der spilles finale søndag kl. 15.00, og skulle det blive til et nederlag, så er der kamp om bronzemedaljerne søndag kl.12.00.
FC Fjordbold håber at se rigtig mange frederikssundere i Gentofte Stadion Hal, så der kan skabes en lige så flot kulisse, som det lykkedes i Roskilde for to år siden.
Liga Øst: FC Fjordbold – SBV 09 6-0 (4-0). FC Fjordbold: Marco Aurelio 3, Lars Bonde 2, Pelle Sørensen 1.

Publiceret 27 February 2017 08:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.