De gule/blå stribede fra FIK spillede i lørdags test mod B 93 på Østerbro, hvor de måtte indkassere et 1-0 nederlag efter en tæt kamp. (Foto: Ove Dyrstrøm)

De gule/blå stribede fra FIK spillede i lørdags test mod B 93 på Østerbro, hvor de måtte indkassere et 1-0 nederlag efter en tæt kamp. (Foto: Ove Dyrstrøm)

Afbudssvækket FIK-mandskab tabte

Efter et jævnbyrdigt opgør vandt B93’s københavnsseriehold en smal 1-0 sejr

Af
Ove Dyrstrøm

FODBOLD. Til lørdagens testkamp mellem Frederikssund IK fra Sjællandsserien og B93 fra Københavnsserien, der var frederikssunderne ramt af en række afbud grundet, ferie, futsal og sygdom. Derfor var det en styrke, at man kunne låne den tidligere AB anfører og nuværende spiller fra Græsrødderne - Klaus Lykke - til holdet.
FIK startede rigtigt godt og var i starten dominerende, det gav også et par gode muligheder, hvor bl.a. Emil Sørensen var tæt på efter oplæg fra Emil Mousing. Som halvlegen skred frem kom B93 mere på bolden, og de kom også foran1-0, da de opfangede en FIK-clearing, der blev omsat til et nemt føringsmål. 
I 2.halvleg kom FIK igen rigtig godt tilbage, de var toneangivende og kom frem til flere gode muligheder. Tættest på udligningen kom FIK midt i halvlegen, da Emil Sørensen slap alene igennem, men hvor en B93-forsvarer trak nødbremsen og stoppede angriberen. Det var dog på forhånd aftalt, at en udvist spiller kunne erstattes, så da FIK ikke scorede på det efterfølgende frispark, så slap B93 billigt fra den farlige situation.
FIK havde derefter en række halve chancer, som ikke blev udnyttet. I de sidste minutter jagtede de udligningen ved at kaste forsvareren Adam Kielsgaard frem i angrebet, og det var tæt på at give bonus, da FIK anføreren headede hurtige Oliver Juul fri, men B93-keeperen kom ud og fik blokeret afslutningen. Kampen endte derfor 1-0 til B93, som var det bedste hold i 1. halvleg, mens FIK kan ærgre sig over, at de ikke udnyttede deres momentum i 2.halvleg til en udligning. 
Næste FIK testkamp spilles på lørdag kl.10.15 hjemme på Kalvøen, hvor Odsherred kommer på besøg. FIK stillede med følgende trup mod B93:
Jacob Jansø Nielsen, Christoffer Haagh, Adam Kielsgaard, Daniel Randsted, Emil Mousing Hansen, Emil Duro Sørensen, Kasper Bjerkan, Mathias Vinter Sørensen, Oliver Juul Hansen, Oliver Weiland, Rasmus Christensen, Stephan Traore, Jonas Hauerberg Iversen, Klaus Lykke.

Publiceret 27 February 2017 08:00

SENESTE TV