Sølv til Dalbys gamle drenge

Fik sølvmedaljer ved Landsmesterskaberne i indendørs fodbold for oldboys spillere

Af
Ove Dyrstrøm

FODBOLD. Der var medaljer med hjem i bagagen, da Dalby IF i weekenden deltog i DGI's Landsmesterskaber i indendørs fodbold for oldboys spillere i Vingsted Centret ved Vejle, hvor Dalby repræsenterede Nordsjælland med to hold. Mens hold 2 røg ud efter den indledende pulje, så gik det bedre for hold 1, der i deres indledende pulje besejrede Annisse 6-2 samt Bredsten med 4-2, de tabte 1-2 til Benløse og fik uafgjort 1-1 mod Svebølle.
Resultaterne betød, at Dalby gik videre til den ene mellemrunde, hvor de fik revanche med en 4-2 sejr over Benløse samt en 3-1 sejr over Gundersted fra Nordjylland. Dermed røg Dalby i finalen, hvor modstanderen var Ådum fra Vestjylland, som var regerende Landsmestre. Dalby var dog noget handicappet i finalen, idet Martin Olsson i kampen forinden havde fået rødt kort og var udelukket, samt at Frank Nørby Nielsen var blevet skadet. Derfor måtte Brian Toft, Palle Bronée, Casper Nielsen, Benny Jarlslet og Palle Pedersen selv klare sig igennem finalen. Trods dette handicap, så endte finalen 3-3 i den ordinære spilletid. Først i den forlængede spilletid måtte Dalby give sig, da de regerende mestre kunne hive en 5-4 sejr hjem, og altså dermed flotte sølvmedaljer til Dalby IF's oldboys spillere.

Publiceret 20 February 2017 08:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.