Træner Jan Gudnitz og HK 73 vandt en kæmpesejr i Lyngby og har ikke opgivet håbet om en oprykning. (Foto: Ove Dyrstrøm)

Træner Jan Gudnitz og HK 73 vandt en kæmpesejr i Lyngby og har ikke opgivet håbet om en oprykning. (Foto: Ove Dyrstrøm)

Gigantsejr til HK 73

Lyngbys bundhold fik stryg med et nederlag på hele 36-15

Af
Ove Dyrstrøm

HÅNDBOLD. Det skal vist dateres en del år tilbage, hvis man skal lede efter en sejr af den størrelse til HK 73's bedste herrer, der nu ligger i Kvalifikationsrækken, da de med slutcifrene 36-15 besejrede rækkens bundprop Lyngby på deres egen bane i Lyngbyhallen i søndagens opgør.
Selv om gæsterne måtte undvære Mads Damgaard til opgøret, så voldte det ingen problemer mod Lyngby, der kun formåede at følge lidt med i kampens start ved stillingen 3-4, men så strammede HK 73 tempoet, og så var de overlegne på samtlige pladser. Gæsterne dækkede godt op, så det resulterede i en række kontrascoringer, men også i det etablerede angrebsspil, så de kunne gå til pause med en komfortabel føring på hele 6-19.
”De var godt nok rækkens svageste mandskab, men det var vores fortjeneste, at de aldrig kom i gang i denne kamp, for vi spillede rigtig godt med gode angrebsåbninger, hvor Rasmus Fledelius gjorde det strålende – dels med sine egne scoringer og dels med sine mange indspil til medspillerne”, fortæller HK 73's træner Jan Gudnitz, som endnu ikke har opgivet at nå op til den 2.plads, der giver ret til playoff-kampe om oprykning til 3.division.
”Vi har tre svære samt tre mindre svære kampe tilbage. Holdene ligger meget tæt fra 2.pladsen til 6.pladsen, derfor er det også noget af en nøglekamp for os, når vi møder KFUM i næste runde”, sagde HK 73-træneren efter kampen. Og kampen mellem HK 73 og KFUM, den spilles på søndag kl.17.00 i Frederikssundhallen. Forinden, kl.15.50, spiller HK 73's damer i Kvalifikationsrækken mod Allerød.
Kvalifikationsrækken. Herrer: Lyngby HK – HK 73 Fr.sund 15-36 (6-19).

Publiceret 20 February 2017 02:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv