Gigantsejr til HK 73

Lyngbys bundhold fik stryg med et nederlag på hele 36-15

Af
Ove Dyrstrøm

HÅNDBOLD. Det skal vist dateres en del år tilbage, hvis man skal lede efter en sejr af den størrelse til HK 73's bedste herrer, der nu ligger i Kvalifikationsrækken, da de med slutcifrene 36-15 besejrede rækkens bundprop Lyngby på deres egen bane i Lyngbyhallen i søndagens opgør.
Selv om gæsterne måtte undvære Mads Damgaard til opgøret, så voldte det ingen problemer mod Lyngby, der kun formåede at følge lidt med i kampens start ved stillingen 3-4, men så strammede HK 73 tempoet, og så var de overlegne på samtlige pladser. Gæsterne dækkede godt op, så det resulterede i en række kontrascoringer, men også i det etablerede angrebsspil, så de kunne gå til pause med en komfortabel føring på hele 6-19.
”De var godt nok rækkens svageste mandskab, men det var vores fortjeneste, at de aldrig kom i gang i denne kamp, for vi spillede rigtig godt med gode angrebsåbninger, hvor Rasmus Fledelius gjorde det strålende – dels med sine egne scoringer og dels med sine mange indspil til medspillerne”, fortæller HK 73's træner Jan Gudnitz, som endnu ikke har opgivet at nå op til den 2.plads, der giver ret til playoff-kampe om oprykning til 3.division.
”Vi har tre svære samt tre mindre svære kampe tilbage. Holdene ligger meget tæt fra 2.pladsen til 6.pladsen, derfor er det også noget af en nøglekamp for os, når vi møder KFUM i næste runde”, sagde HK 73-træneren efter kampen. Og kampen mellem HK 73 og KFUM, den spilles på søndag kl.17.00 i Frederikssundhallen. Forinden, kl.15.50, spiller HK 73's damer i Kvalifikationsrækken mod Allerød.
Kvalifikationsrækken. Herrer: Lyngby HK – HK 73 Fr.sund 15-36 (6-19).

Publiceret 20 February 2017 02:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.