HK 73's mandskab stred godt så længe kræfterne rakte i kampen mod Team Helsinges tophold. (Foto: Ove Dyrstrøm)

HK 73's mandskab stred godt så længe kræfterne rakte i kampen mod Team Helsinges tophold. (Foto: Ove Dyrstrøm)

HK 73 tabte til topholdet

Frederikssunderne bød dog rækkens ubesejrede mandskab op til dans i størstedelen af kampen

Af
Ove Dyrstrøm

HÅNDBOLD. Det blev heller ikke HK 73, der kunne tilføje Team Helsinge sæsonens første nederlag i Kvalifikationsrækken. Frederikssunderne skal dog have ros for at følge topholdet godt til dørs så længe kræfterne rakte, men til sidst endte det med slutcifrene 31-22.
”Vi spillede en rigtig fin 1.halvleg, og fulgte godt med dem i 40 minutter af kampen, indtil kræfterne til sidst slap op, så de kunne løbe fra os på en række kontrascoringer i slutfasen”, sagde HK 73’s træner Jan Gudnitz.
HK 73 var uden de to rutinerede forsvarskæmper Jesper Olsen og Stefan Sørensen i det centrale forsvar, men de øvrige spillere steppede godt sammen i forsvaret foran Mikkel Vittrup, der stod en god kamp i målet. Angrebsmæssigt gjorde bagspillerne Rasmus Fledelius og Mads Damgaard det fint, da de kunne skyde sig gennem Helsinge-forsvaret, så HK 73 blot var bagud med 12-11 ved pausen.
Kursen var uændret i 2.halvleg, hvor frederikssunderne fulgte godt med de første ti minutter af halvlegen, men så begyndte kræfterne så småt at ebbe ud over hele linjen. Det betød, at de ikke fik udnyttet deres chancer i samme grad, og det straffede Team Helsinge prompte med 6-7 kontrascoringer i kampens sidste kvarter, hvor Mikkel Vittrup var chanceløs i målet, så det endte slutresultatet 31-22.
”Jeg syntes at vi gjorde det fint, med det vi kom med, der er ikke mange som får point her oppe. Trods nederlaget så har vi stadig mulighed for at nå 2.pladsen, der skal ud i play-off kampe, men så skal vi nok også vinde de sidste syv kampe”, sagde Jan Gudnitz efter kampen. HK 73 spiller deres næste kamp på søndag kl.13.45 på udebane mod bundholdet Lyngby.
Kvalifikationsrækken. Herrer: Team Helsinge – HK 73 Fr.sund 31-22 (12-11).


Publiceret 13 February 2017 09:00