På lørdag kan FC Fjordbold sikre sig en plads i futsalspillernes Final 4, når de møder de danske mestre fra JB Gentofte i Frederikssundhallen. (Foto: Ove Dyrstrøm)

På lørdag kan FC Fjordbold sikre sig en plads i futsalspillernes Final 4, når de møder de danske mestre fra JB Gentofte i Frederikssundhallen. (Foto: Ove Dyrstrøm)

FC Fjordbold i gyserkamp på lørdag

Med 8-3 sejren over HB så er der lagt op til brag af en kamp på lørdag i Frederikssundhallen, hvor de danske mestre fra JB Gentofte kommer på besøg. FC Fjordbold skal have mindst uafgjort for at komme i Final 4

FUTSAL. Foran godt 100 fremmødte tilskuere i Møllegårdhallen vandt FC Fjordbold fredag aften sæsonens tredjesidste ligakamp med 8-3 over HB. FC Fjordbold skulle bruge de tre point i forsøget på at holde fast i puljens 1. plads. Det er tæt i toppen, hvor FC Fjordbold kæmper side om side med København Futsal og JB Gentofte om de to pladser der giver adgang til Final 4.
Til kampen mod HB stillede Fjordbold til start uden de skadede Jacob Lind, Christian Helev og Marco Thorhauge, ligesom Rasmus Gasberg er ude for resten af sæsonen, da han er blevet en del af Helsingørs 1. divisions trup, som pt. er på træningslejr i Tyrkiet. Desuden måtte også Marco Aurelio stå for uden for truppen, grundet sygdom. Da Martin Brosø Hansen og Lars Bonde udgik af kampen med skader i løbet 1. halvleg fik FC Fjordbold i den grad brug for truppens gode brede.
I 1. halvleg stod der FC Fjordbold på det meste, da de spillede klogt og kom frem til masser af chancer. Hjemmepublikummet fik dog en lille forskrækkelse, da det var HB der på en kontra scorede kampens første mål, men det slog ikke Fjordbold ud, for inden pausen havde Pelle Sørensen haft sidste fod på tre fine Fjordbold-scoringer, så de var foran 3-1 ved pausen.
I 2.halvleg fortsatte Fjordbold de flotte takter, hvor specielt Azad Corlu og Pelle Sørensen fik sat flere gode angreb op, så de kunne benytte de første 15 minutter til at lukke kampen, og fem minutter før slutsignalet, så var de foran med 7-1 på to mål af Claus Thygesen samt et af såvel Simon Jørgensen som Christian Andreasen. I de sidste minutter valgte Fjordbold-trænerne at prøve powerplayspillet af, hvor de erstattede målmand Jonas Collin med en markspiller, men det blev dog ingen succes, for det udnyttede HB til at score to mål. Fjordbold erkendte, at det ikke var i dag, at det kom til at fungere, og de satte Jonas Collin tilbage i målet, og så kunne Simon Jørgensen i stedet score kampens sidste mål direkte på frispark til slutstillingen 8-3.
Dermed er der lagt op til at brag af en kamp på lørdag kl. 16.00 i Frederikssundhallen, hvor Fjordbold skal op mod de danske mestre fra JB Gentofte om en plads ved Final 4. Fjordbold har behov for minimum et point i kampen for selv at kunne afgøre sin skæbne. Derfor håber FC Fjordbold at se en masse tilskuere i hallen for at bakke spillerne op. FC Fjordbolds 2.hold i Sjællandsserien møder samme sted Ishøj United klokken 14.30 i en vigtig oprykningskamp, så tilskuerne har to gode grunde til at komme til en meget spændende futsaldag i Frederikssundhallen.
 

Publiceret 12 February 2017 21:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.