FC Fjordbold i gyserkamp på lørdag

Med 8-3 sejren over HB så er der lagt op til brag af en kamp på lørdag i Frederikssundhallen, hvor de danske mestre fra JB Gentofte kommer på besøg. FC Fjordbold skal have mindst uafgjort for at komme i Final 4

FUTSAL. Foran godt 100 fremmødte tilskuere i Møllegårdhallen vandt FC Fjordbold fredag aften sæsonens tredjesidste ligakamp med 8-3 over HB. FC Fjordbold skulle bruge de tre point i forsøget på at holde fast i puljens 1. plads. Det er tæt i toppen, hvor FC Fjordbold kæmper side om side med København Futsal og JB Gentofte om de to pladser der giver adgang til Final 4.
Til kampen mod HB stillede Fjordbold til start uden de skadede Jacob Lind, Christian Helev og Marco Thorhauge, ligesom Rasmus Gasberg er ude for resten af sæsonen, da han er blevet en del af Helsingørs 1. divisions trup, som pt. er på træningslejr i Tyrkiet. Desuden måtte også Marco Aurelio stå for uden for truppen, grundet sygdom. Da Martin Brosø Hansen og Lars Bonde udgik af kampen med skader i løbet 1. halvleg fik FC Fjordbold i den grad brug for truppens gode brede.
I 1. halvleg stod der FC Fjordbold på det meste, da de spillede klogt og kom frem til masser af chancer. Hjemmepublikummet fik dog en lille forskrækkelse, da det var HB der på en kontra scorede kampens første mål, men det slog ikke Fjordbold ud, for inden pausen havde Pelle Sørensen haft sidste fod på tre fine Fjordbold-scoringer, så de var foran 3-1 ved pausen.
I 2.halvleg fortsatte Fjordbold de flotte takter, hvor specielt Azad Corlu og Pelle Sørensen fik sat flere gode angreb op, så de kunne benytte de første 15 minutter til at lukke kampen, og fem minutter før slutsignalet, så var de foran med 7-1 på to mål af Claus Thygesen samt et af såvel Simon Jørgensen som Christian Andreasen. I de sidste minutter valgte Fjordbold-trænerne at prøve powerplayspillet af, hvor de erstattede målmand Jonas Collin med en markspiller, men det blev dog ingen succes, for det udnyttede HB til at score to mål. Fjordbold erkendte, at det ikke var i dag, at det kom til at fungere, og de satte Jonas Collin tilbage i målet, og så kunne Simon Jørgensen i stedet score kampens sidste mål direkte på frispark til slutstillingen 8-3.
Dermed er der lagt op til at brag af en kamp på lørdag kl. 16.00 i Frederikssundhallen, hvor Fjordbold skal op mod de danske mestre fra JB Gentofte om en plads ved Final 4. Fjordbold har behov for minimum et point i kampen for selv at kunne afgøre sin skæbne. Derfor håber FC Fjordbold at se en masse tilskuere i hallen for at bakke spillerne op. FC Fjordbolds 2.hold i Sjællandsserien møder samme sted Ishøj United klokken 14.30 i en vigtig oprykningskamp, så tilskuerne har to gode grunde til at komme til en meget spændende futsaldag i Frederikssundhallen.
 

Publiceret 12 February 2017 21:00

SENESTE TV