De tre fodboldledere blev behørigt hyldet ved delegeretmødet. Fra venstre DBU's tidligere formand Erik Asmund, Freddy Pedersen, Femhøj IF, samt de to øvrige modtagere Tommy Lauth, Herlufsholms GF samt Jan Christiansen, Ringsted damefodbold. (Foto: DBU-Sjælland)

De tre fodboldledere blev behørigt hyldet ved delegeretmødet. Fra venstre DBU's tidligere formand Erik Asmund, Freddy Pedersen, Femhøj IF, samt de to øvrige modtagere Tommy Lauth, Herlufsholms GF samt Jan Christiansen, Ringsted damefodbold. (Foto: DBU-Sjælland)

DBU-hæder til Freddy ”Femhøj”

Efter mere en 40 års arbejde i Femhøj IF fik Freddy Pedersen overrakt Erik Asmunds Rejselegat

FODBOLD. Tre sjællandske fodboldledere blev på DBU-Sjællands delegeretmødet forleden hyldet for deres ekstraordinære indsats gennem en lang årrække i deres respektive klubber. Hårdtarbejdende, loyal, idealist, ildsjæl, og ihærdig er bare nogle af de mange ord der kendetegner årets tre modtagere af Erik Asmunds Rejselegat.  
En af de tre modtagere var Freddy Pedersen, i daglig tale nok mere kendt som Freddy Femhøj. Det er nemlig svært at sige Femhøj IF uden at sige Freddy Pedersen og omvendt. Han trådte ind i bestyrelsen ved Femhøj IF's (gen)stiftelse i 1975, og har de seneste 40 år været en helt central del af klubben, både som træner, formand, sekretær og senest som tovholder på flere administrative opgaver samt som kantine-ansvarlig. 
Freddy Pedersen er symbolet på en rigtig klubmand, og der er ikke det som han ikke har været en del af i Femhøj IF. Freddy Pedersen er en ildsjæl der træder til når der er brug for det. Noget man kan se på Freddy Pedersens CV fra sin tid i Femhøj, hvor træner for flere ungdomshold, holdleder, fodbolddommer, kantineansvarlig og bestyrelsesmedlem i hele Femhøj IF's levetid, vidner om den indsats Freddy Pedersen har gjort for klubben, og fællesskabet. Hans indsats medførte tillige, at han i 2015 blev udnævnte som æresmedlem i klubben. En fortjent hæder inden Femhøj IF med udgangen af efterårssæsonen 2016 opløste fodboldboldafdelingen, på grund af kommunens nedlæggelse af fodboldanlægget grundet besparelser.

Publiceret 12 February 2017 22:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv