Liverpools trænere kommer igen i år til Jægerspris.

Liverpools trænere kommer igen i år til Jægerspris.

Liverpool vender tilbage til Jægerspris

Den 6. til den 8. august holder JIK Fodbold igen Liverpool-fodboldskole.
De dygtige trænere fra Liverpools verdensberømte ungdoms akademi, vil igen træne og undervise deltagerne i 'The Liverpool way of football'.
Sidste år deltog hele 86 børn og unge på fodboldskolen, og det ser ud til at ramme cirka samme deltagerantal igen i år. I 2014 var skolen en kæmpesucces, og der er rigtigt mange gengangere indtil videre på deltagerlisten.
Det var tre dage med fuld knald på træningen, lækker mad og fantastisk sammenhold. Der blev knyttet mange nye venskaber spillere og trænere i mellem.
JIK Fodbold fik stor ros for hele setup'pet omkring skolen. Ja faktisk så megen ros, at klubben allerede på sidste dag blev valgt til værtsklub igen her i 2015.
Der er stadig pladser tilbage, og alle drenge og piger mellem 6-15 år, med lyst til en stor fodbold oplevelse kan stadig nå at tilmelde sig. Dette foregår via liverpoolfotballskole.no/da/

Publiceret 16 July 2015 10:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.