Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skolelukninger er Venstres landsbypolitik

Martin Kirchgässner, byrådskandidat for Socialdemokratiet

Hen over sommeren har Venstres Jørgen Bech i flere læserbreve forsøgt at forklare, hvad Venstre vil gøre for at udvikle landsbyerne i Frederikssund Kommune, og hurtigt står det klart, at det er retten til at sætte cementfiberbrædder op på sin husfacade der bliver det store slagnummer. Hvad Venstre ellers vil gøre for styrke den kommunale velfærd i landsbyerne i den kommende byrådsperiode. fortaber sig hurtigt i Jørgen Bechs uendelige række af nyhedsbreve der mest har karakter af fremstød for kommunens erhvervsliv .

Men man kan jo gætte.

For vi ved med sikkerhed, at Venstre med borgmester John Schmidt Andersen i spidsen som noget af det første gik i gang med at lukke Ferslev Skole og overbygningen på Solbakkeskolen.

Der ved vi, hvor vi har Venstre.

Hvem husker ikke det katastrofale borgermøde i Skibby, hvor borgmesteren vendte ryggen til tilhørerne og gemte sig bag administrationen og lod embedsmænd forklare, hvorfor Ferslev Skole skulle lukkes.

Sjældent har man oplevet så dårlig stemning på et borgermøde, men borgerne fik da i det mindste fik et svar: nemlig at skolelukninger er Venstres landsbypolitik. Det er et faktum.

Publiceret: 11. August 2017 11:22
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere