Li Hua Chen er klar til at tage imod i den nye restaurant i Jernbanegade i Frederikssund. Foto: JK
Li Hua Chen er klar til at tage imod i den nye restaurant i Jernbanegade i Frederikssund. Foto: JK
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er der varm dansk mad og smørrebrød

Jyllinge-cafe er kommet til Frederikssund for at gøre folk mætte

I 16 år har ægtemanden Yan Jie Yin og konen Li Hua Chen smurt smørrebrød i Jyllinge i Cafe Lilly i Jyllingecentret. Nu er de rykket til Frederikssund, og har åbnet restauranten Lillys på Jernbanegade.

“Det var faktisk kun meningen, at vi skulle have en frokostrestaurant med smørrebrød, og vi fandt også et sted, vi kunne lide, men det blevet taget af andre,” fortæller Yan Jie Yin.

Det kinesiske ægtepar kom til Danmark som flygtninge for 23 år siden, og arbejde først i København og så siden i Jyllinge og nu også i Frederikssund. “Det er hårdt arbejde. Det her nye sted blev noget større, end vi regnede med, men vi klør på. Inden vi åbnede, havde jeg lavet research på området og kunne se, at der er plads til sådan et sted som dette i Frederikssund,” siger Yan Jie Yin.

Godt modtaget

Lillys åbnede i Frederikssund for få dage siden, og ægteparret synes de har fået en god start.

“Jeg synes, at vi er blevet godt modtaget. Jeg kan se på folk, at de kan lide vores smørrebrød og vores danske mad, som vi serverer i løbet af dagen,” siger Yan Jie Yin.

I de seneste fem måneder har de arbejdet på at få resturanten klar i Frederikssund samtidig med, at de også har passet deres cafe i Jyllinge, som de stadig ejer.

Kælenavn

Navnet på de to steder er næsten det samme, og der er en helt bestemt grund til, at spisestederne er kommet til at hedde noget med Lilly.

“Ja det er det, min kone er blevet kaldt i alle de år, vi har boet her. Det er hendes kælenavn,” slutter Yan Jie Yin.

Publiceret: 11. Juli 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!