I pinsen står den på masser af rock, når der er Hornsrock Festival i Skibby. Pressefoto
I pinsen står den på masser af rock, når der er Hornsrock Festival i Skibby. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er der rock-festival i hele pinsen

Hornsrock festivalen er klar til at levere rock i pinsen fra 2. til 4. juni

Så er det snart tid til at åbner årets udgave af HornsRock festival. I år løber festivalen af stablen fra 02.06. til 04.06 på ved siden af Fjordlandsskolen i Skibby.

”Hornsrock ligger første weekend i juni og i år er vi så heldigt, at musikfestivalen ligger i pinsen, hvor rigtig mange uden tvivl vil lægge vejen forbi og nyde den ekstra lange weekend i selskab med en række af de bedste bands og musikere fra lokalområdet,” siger Søren Sandbjerg, formanden bag festivalen.

Fredag starter med to unge bands fra Frederikssund nemlig Velvet Lines og Love the Bomb, efterfulgt af Money for Nothing der leverer de største hits fra Dire Straits. Fredag kommer også et af Danmarks bedste Rolling Stones tribute bands: Sticky Fingers, samt Junkyard Drive der for tredje gang gæster festivalen.

Lørdag lægger ud med akustisk musik og country, afløst af det store rytmiske kor Happy Hour, der for fuld skrue, giver klassiske og nye hits en solid gang svingende livsglæde og ikke mindst vellyd. Det er 80ér partyrock-bandet, Banditz, der slutter lørdagen af med et brag af en koncert.

Søndag optræder blandt andet bluesrock-bandet King Size Boogie Band og The Lamps, Billetsalg på www.billet.dk, samt ved indgangen. Se program på hornsrock.dk.

Publiceret: 16. Maj 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt