Snart er der audition på årets vikingespil. Foto: Jesper Kappel
Snart er der audition på årets vikingespil. Foto: Jesper Kappel
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er der audition til årets vikingespil

Frederikssund Vikingespil afholder audition til årets Vikingespil ”Heids Hævn” i Valhal, søndag den 7. januar 2018 med instruktør Louise Schouw.

Dagen starter med børnene (til 14 år) kl. 10.00 – 12.00. Derefter følger de voksne fra 15 år. De voksne kan tilmelde sig enten kl. 12.30-14.30 eller 15.00-17.30.

Børn, der ønsker at være med i Vikingespillet, skal have en voksen ansvarlig, der også deltager aktivt, enten på scenen eller med opgaver bag scenen.

Bemærk der er kun denne ene audition. Er man forhindret f.eks. på grund af arbejde og gerne vil i betragtning til en talerolle, så giv besked til Lisanne (lsoer@frederikssund.dk).

Hvis man vil have en rolle i årets Vikingespil, skal man være opmærksom, at der er krav om deltagelse i prøverne, og i forhold til visse roller kan der være krav om, at man skal være villig til at lære at fægte eller ride, hvis rollen kræver det, og man skal lade hår og skæg gro, passende til rollen.

Datoerne for indspilning i lydstudie er fastsat til lørdag d. 21. april til og med torsdag d. 26. april 2018. Da der ikke accepteres afbud i indspilningsperioden, er det derfor vigtigt, at man kan disse dage, hvis man ønsker en talerolle i årets forestilling. Lydindspilningen foregår i Frederikssund.

Tilmelding til Lisanne Sørensen mail lsoer@frederikssund.dk eller sms til 2446 1669

Der er en tekst, som skal fremføres til auditionen. Teksten kan modtages, ved at skrive til Lisanne på førnævnte mailadresse.

Publiceret: 02. Januar 2018 13:07

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

Lokalavisen Frederikssund
Seneste
Lokalavisen Frederikssund
Mest læste
Lokalavisen Frederikssund
112