Politi efter nyt Rema-røveri:

Kan være samme pistolmand

Røver slog til i Ølstykke lige før lukketid. Gerningsmanden kan være den samme, som røvede Rema1000 i Frederikssund

Der er så mange lighedspunkter mellem et røveri sent onsdag aften i Rema1000 på Rådhus Allé i Ølstykke, og et røveri mod samme butikskæde i Frederikssund fornylig, at Nordsjællands Politi undersøger, om der kan være tale om samme gerningsmand til de to røverier.
Både højde, drøjde og fremgangsmåde stemmer nemlig overens ved de to røverier - bortset fra, at røveren i Ølstykke holdt pistolen i venstre hånd, da han truede sine ofre, mens den blev holdt i højre hånd i Frederikssund.
"Røveriet blev begået klokken 20.58, altså to minutter for lukketid," lyder det fra Michael Gaml fra Nordsjællands Politi,
"Han havde en sportstaske med, truede personalet med en pistol, og begge steder forsvandt han til fods," fortæller Michael Garml.
Ved onsdagens røveri truede han de to ansatte, der var ved at lukke butikken, til at udlevere kassebeholdningen og cigaretter, inden han forsvandt fra stedet.
En hundepatrulje og tre patruljevogne havde ikke held til at opspore ham.
"Det kan jo sagtens være, at han har haft et køretøj et sted, som han er forsvundet på eller i. Men nu skal vi i gang med at nærstudere overvågningsvideoer fra butikken, og vi skal også have kigget på billeder fra S-togs-stationen," fortæller Michael Garml.

Publiceret 09 February 2017 10:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV