Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politi: Offer sparket og stukket flere gange

Sigtelsen for døds-vold er opretholdt mod en kvinde fra Skibby-egnen

Af Henrik Gregersen, Jakob Markert, Birgitte Masson

Det var tilsyneladende ikke kun et enkelt stik med en skarp genstand, der natten til 28. december kostede en 52-årig mand fra Skibby livet.

Sigtelsen, der blev læst op ved Retten i Hillerød onsdag, hvor den sigtede kvinde blev begæret fortsat varetægtsfængslet, er nemlig blevet udvidet til også at omfatte forudgående slag eller spark i ryggen samt adskillige stik i ansigtet med en ukendt genstand - heraf ét stik, der gik fem centimeter ind ved kæbebenet, fremgår det af sigtelsen.

Omstændighederne omkring det fatale opgør er fortsat uklare.

For i lighed med det indledende Grundlovsforhør valgte retten også onsdag at lukke dørene for offentligheden på anklagerens begæring.

Det er en obduktionsrapport, der ligger til grund for, at sigtelsen nu er udvidet til.

Af rapporten fremgår det også, at en kraftigt forkalket kranspulsåre kan have været medvirkende til, at volden mod manden fik en fatal udgang.

“Det er en rigtig alvorlig sag. Den præcise dødsårsag er fortsat ukendt, og der er en række forhold, der er uafklaret. Men vi efterforsker sagen som en drabssag, og skal have ro til at finde spor, der kan føre til at afhøre personer, uden at deres forklaring bliver forringet. Og vi mangler stadig at finde gerningsvåbenet,” lød det fra anklager Margit Wegge, da hun i retten begrundede, hvorfor anklagemyndigheden fortsat ønsker, at sagen foregår bag lukkede døre.

Fire uger mere bag tremmer og en udvidet sigtelse om 'legemsangreb under særligt skærpende omstændigheder' blev resultatet, efter den 42-årig kvinde onsdag atter havde været for retten.

Publiceret: 11. Januar 2018 10:18

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt