En bilist fra Stenløse var påvirket af stoffer, da han, ifølge politiet, foretog en vanvittig uvending og var skyld i en påkørsel.
En bilist fra Stenløse var påvirket af stoffer, da han, ifølge politiet, foretog en vanvittig uvending og var skyld i en påkørsel.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Påvirket af hash: Bilist skyld i mindre ulykke

21-årig mand fra Stenløse kan se frem til to sigtelser efter en farlig uvending, hvor han kørte ind i en bilist fra Jyllinge

frederikssund “Det er den slags ulykker, der kan få fatale konsekvenser.”

Henrik Laugesen, efterforskningskoordinator hos Nordsjællands Politi i Frederikssund, lægger ikke skjul på alvoren i den trafikulykke, som mandag efteremiddag kl. 17.10 udspillede sig på Roskildevej ved Jørlunde.

Ulykken skete, da en 37-årig mandlig bilist fra Jyllinge kom kørende på Roskildevej i nordlig retning.

“Han havde godt set en sølvgrå VW holde inde til siden på en parkeringsplads, men pludselig foretog bilen, ført af en 21-årig mandlig bilist fra Stenløse, en overraskende uvending. Det medførte en påkørsel af den 37-åriges køretøj. Han slap dog for alvorlige skader,” siger Henrik Laugesen til Lokalavisen Frederikssund.

Mistanke blev bekræftet

Politiet ankom kort efter til stedet, hvor den 21-årige bilist blev mistænkt for at være påvirket af stoffer, hvilket blev bekræftet af en narkometer-test, som gav udslag af hash.

“Han blev derfor sigtet for at køre bil påvirket af euforiserende stoffer, ligesom han blev sigtet for en vigepligtforseelse,” siger Henrik Laugesen.

Publiceret: 17. April 2018 11:32

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund